Rüyada el içi görmek rüya sahibinin kuvvetine, avucun açıklığı geçiminin bolluğuna kapalılığı ise geçiminin darlığına işaret eder. Elini göğe doğru açtığını gören kimse, devlet dairesinde çalışıyorsa, derecesi yükselir.

Rüyada el içi görmek

Kapalı el içi geçim sıkıntısına ve cimriliğe, açık eliçi rahat yaşamaya ve cömertliğe, elin içinde kıl görmek elden çıkacak dünyalığa, avuçları göğe doğru kaldırmak menfaatli bir işe, küçük avuç içi zayıf karaktere, elin ayasında görülen güzellik duuanın kabulüne, kişinin kendine ve başkasına gelecek nimete delalet eder.

Rüyayı gören avcı ise çok av avlar. Rüyada avucunun küçük ve ince olduğunu görmek, rüya sahibinin korkak ve karakteri zayıf bir kimse olmasına işaret eder. Avucunun açık ve güzel olduğunu görmek, rüya sahibinin, rızkının bolluğuna ve cömertliğine işaret eder.

Avucunun kapalı olduğunu gören kimsenin, cimriliğine ve hayrı az bir kimse olduğuna işaret eder.

Rüyada avuç görmek, güzel ve temiz ise hayırlıdır. Bazılarına göre avuç görmek günahtan el çekmeğe delalet eder. Rüyada avuçlarını birbirine sürdüğünü görmek, iki sekilde tabir edilir: Ferah ve sevinç, faydasız bir şeyle uğraşmak. Elinin arkası ile öteki elinin içine vurduğunu görmek bir musibete delalet eder.
OGÜNhaber