Rüyada düğün görmek hayırlı anlamlara sahiptir. Rüyada düğün, sıkıntınızın ve üzüntünüzün yakın zamanda kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün görmek

Bazı yorumcular rüyada düğün görmek için olumsuz yorumlarda bulunmuşlardır. Kimi yorumlara göre rüya sahibi başına gelecek olaylardan dolayı üzüntü yaşayacaktır fakat genel olarak düğün, rüya sahibinin sıkıntılarının gideceğine ve konumunun yükseleceğine işaret eder.

Rüyada Kendi Düğününü Görmek: Rüyanızda kendinizin düğününü görmüşseniz, size uzak olan bir dostunuz veya akrabanızın size hoş olmayan haberler vereceği anlamına gelir. Bazen de bu rüya kişinin hayatını boş işlerde harcadığına, zamanını kendisine faydası dokunmayacak kişilerle veya olaylarla geçirdiğine işarettir. Bu rüya çoğu alime göre bela ve musibettir. Fakat eğer gördüğünüz düğünde yemek, içmek yoksa ve eğlence yapılmıyorsa o zaman sevince ve sıkıntılardan ferahlamaya işarettir.

Rüyada Müziksiz Düğün Görmek: Eğer rüyanızda bir düğün görmüşseniz fakat bu düğünde herhangi bir eğlence yapılmıyor ve müzik çalmıyorduysa, hanenize ve iş yerinize bereket gelecektir. Bu bereket haneye giren paranın miktarının yüksek olabileceği gibi, hâlihazırdaki paranızın ve elinizdeki nimetlerin kolay kolay elden çıkmayacağı doğrultusundadır. Eğer düğünde müzik varsa ve insanlar eğleniyorsa, yakın zamanda bir bela ile imtihan edileceğinize ve eğer sabrederseniz bu imtihanı kazanacağınıza işaret eder.

Rüyada Düğün Yemeği Görmek: Rüyanızda düğün yemeğine davet edilmiş veya düğün yemeği tertip etmişseniz, sıkıntılı günleri arkada bırakacağınıza delalet eder. Eğer kederli bir dönemdeyseniz, içiniz rahat edebilir çünkü mutluluk çok yakında kapınızda belirecek!

Bir diğer taraftan düğün yemeği vermeniz, dost ve yakınlarınızın işlerinde onlara yardım edeceğiniz ve faydanızın dokunacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.

Rüyada Oyunlu Düğün: Bazı dini rüya tabirlerinde, gördüğünüz düğün oyunlu idiyse olumsuz ve kötü olaylarla karşılaşacağınız şeklinde yorumlar bulunmaktadır. Aynı şekilde içkili düğünler de musibete yorulmaktadır. Eğer oyunlu, sazlı ve sözlü bir düğünden ayrılmışsanız bu rüyanız, kendinize faydası olmayan her türlü eylemi, arkadaşı ve olayı terk edeceğinize, doğru yolu bularak yakın zamanda tüm hatalarınızdan döneceğinize yorulabilmektedir.
OGÜNhaber