İbni Şirin (r.a.) diyor ki: Rüyada denize dalıp bir inci çıkarmak devlet yöneticisi veya hükumetin verdiği işleri yaparak çok para kazanmaya, ilim ve marifete tabir edilip, yorumlanır.

Rüyada dalgıç görmek

Rüyada Dalgıç Kıyafeti Görmek: lider veya liderin bir benzeridir. Rüyada Dalgıç kıyafeti giymek; Esrarengiz bir keşfe ve ilginç bir habere delalet eder. İnci çıkarmak için denize daldığını gören kimse, liderinin hizmetine girer.

Rüyada Dalgıç görmek; ilim ve marifete tabir edilip, yorumlanır. Rüyada dalgıç kıyafeti görmek, ilginç bir konuya vakıf olmak demektir.

Rüyada Dalgıç elbisesi giymek: Şans ve kısmet demektir.Veya o kimse bir alimden ilmi veya bir tüccardan mal veya bir başkandan emlak ister. Dalgıç güç işlere çekinmeden korkusuzca giren kimse olarak yorumlanır.

Rüyada Dalgıç Gibi Dalmak: Cabir’ül Mağribi (r.a.) demiştir ki: Denize dalıp bir şey çıkarmadığını gören kimse, ilim ve Kur’an tahsiline çalışırsa da çalışma ve öğrenimlerinde başarılı olamaz, devlet hizmetinde bulunsa fayda göremez.

Rüyada Dalgıç olmak; denize dalıp büyük bir inci çıkardığını gören kimse, muradına erer, işleri büyür, devlet başkanı veya hükumet yanında itibar kazanır ve yaptığı çalışmalardan çok para kazanır.

 
OGÜNhaber