Moda renklerin değişmesinin yanında bazı ruj renkleri hiçbir zaman modası geçmeyecek şekilde popülerliğini kaybetmez.

Modası geçmeyen rujlar

Mutlaka her kadının çantasında ya da makyaj malzemeleri arasında bu rujlardan bulunur.

Kadın için ruj demek güzelliğin en önemli detay yaratan makyaj malzemelerinden birisidir.

Kırmızı rujlar; kadınların olmazsa olmazı olan renkler arasındadır. Her türlü makyaj stiline ya da kıyafete uyum sağlayan kırmızı ruj; en trend ruj renklerinden en başta olanıdır. Kırmızı rengin dudağa verdiği dolgunluk ve çekicilik muhteşem dudaklara sahip olma da etkilidir.



Işıldayan pembe rujlar; sade makyaj yapmayı seven özellikle genç yaşlarda tercih edilmesine rağmen ilerleyen yaşlarda dahi vazgeçilmeyen renkler arasında yerini almaktadır. Özellikle; açık renk kıyafetler ve sade makyaja en yakışan ruj rengi pembedir. Ayrıca ışıltısıyla dudakların daha parlak görünmesini sağlaması açısından avantajlıdır.



Mat bordo rujlar; gecelerin en vazgeçilmeyen ruj renkleri arasındadır. Mat bordo rujların en önemli etkisi; kadına gizemli bir hava vermesi ve her çağa yaraşan bir hava katmasıdır. Özellikle siyah kuzguni saçlara sahip olan kadınlara en çok yakışan renktir.

Nude rujlar; dudağın renginde olan ve doğallığın ve saflığın en güzel ifadesini taşıyan renklerdendir. Yoğun göz makyajı yapılan durumlarda makyajın yoğunluğunu dengeleyen önemli bir ruj rengidir.

Parlatıcı rujlar; rujsuz çıkmam diyenler için en pratik ve en kullanışlı rujlar arasındadır. Mutlaka çantanızda yer almalıdır.
OGÜNhaber