Havaların şu birkaç gündür giderek ısınması ve mevsim normallerinin üstünde seyretmesi ile açılıp saçılmaya başladık!

Baharla gelen rahatlık

Ancak tehlikeli olan bu durum nasıl giyineceğimiz konusunda dikkatli olmamızı gerektirmiyor mu?

Aniden ince giyinme ile bir takım sağlık sorunları yaşayabiliriz.

Geçiş mevsimleri dikkat edilecek ve seçilecek kıyafetler ile bir nebze olsun kolay atlatılabilir. Özellikle kazakları, kabanları atmaya başlamakla işe başlarız. Ancak yine de hemen kısa kollular ve ince kıyafetler için erken. Mutlaka yanınızda bir mont ya da trençkot taşımalısınız. Üstünüze aşırı kalın giymeden ince giyseniz dahi koruyucu yedek kıyafetler alarak temkinli hareket etme de fayda var!



Pantolonlar tabi ki yine en önemli giysiler; üzerine bir gömlek giyebilir ve ince bir hırkayı yanınıza alarak montunuzu da taşıyabilirsiniz. Belki kıştan sıkıldık ve havaların bu sıcaklığıyla canımız açılmak ve rahatlamak istiyor.

Bunu biraz daha erteleyelim derim! Küresel ısınmanın azizliği olan bu duruma; bir an da atlamak yanlış olacaktır. Sadece kısa bir süre daha bekleyerek yedek kıyafetler ile önlem alabiliriz. Kazaklar artık fazla ancak tek başına bir tişört giyip çıkmak için de daha çok erken.

Bu arada baharlık kıyafetlerinizi giyebilir ancak dediğim gibi temkinli hareket ederek kombininizi oluşturmanız gerekli olacaktır.

Ne de olsa sağlık modadan ve rahatlıktan daha önemlidir ve ona göre davranmak daha iyi olacaktır
OGÜNhaber