Kürk modası yıllardır vazgeçilmeyen ancak artık imitasyon olarak daha kaliteli ve birebir aynısı gibi tasarımlanan kürkler kadınların en önem verdiği dış kıyafetlerinden birisidir.

2016 kürk modası

Özellikle gecelerin en vazgeçilmeyen giysilerinden olması ve şıklığa şıklık katması ayrı bir tercih nedeni. Kürkler bu sene leopar desenli olarak oldukça gözde. Uzun ya da kısa olsun her boyu mutlaka bir şıklık katabiliyor.

Kürkler arasında ceket kesimi olanlarda çok fazla tercih edilen modeller arasında. Bu tarz tasarımları pantolon üzerine oldukça fazla uyum sağlayan bir stil oluşturuyor. Kürklerde abartılı olan ve hem salaş görünümün yanında hem dağınık bir hava veren tasarımları ise fazla çılgın olmasına rağmen dikkat çekebiliyor.



Kürkün her tarz kıyafette kullanılması da ayrı bir stil oluşturmaktadır. Derilerde yaka ve kollarda kürk kullanılması derinin soğukluğunu bir anda unutmayı sağlıyor. Eskiden daha fazla moda olan maksi kürkler bu sezon çok olmasa da yine de moda olarak devam ediyor. Ancak en çok daha mont havasında ya da ceket havasında olanları hoş duruyor.

2016 da yapay kürklerde renk olarak da oldukça fazla çeşide rastlayabilirsiniz, Mavi, turuncu, kırmızı ve daha birçok renk. Artık yapay kürklerin olması sayesinde; zenginlerin tekelinde olan kürk giyimi herkes için rahatlıkla giyilebilecek bir avantaj sağlamaya başladı. Yapay kürklerin spor olanlarını da günlük hayatta giyebilmek mümkün oluyor.
OGÜNhaber