Hamilelik döneminde anne adaylarının sorun yaşadığı en önemli sıkıntıları giyimleridir.

2016 hamile giyim trendleri

Kilo almaları ve bu konuda ne yakışır diye endişe ettikleri bir durumdur. Ancak artık günümüz modasında hamile kıyafetleri de oldukça farklı tasarımlarla anne adaylarını sevindirecek tarzları oluşturmaktadır.

Hamile kıyafetleri genelde aynı tarz olmasına rağmen farklı stiller oluşturmak ve renklendirmek mümkün olacaktır.

En çok tercih edilen hamileliğin son aylarında rahat olması açısından tek parça elbiselerdir. Bunun yanında jileler de nostalji yaratırken daha şık olmayı sağlayabiliyor. Jilelerin içerisine giyebileceğiniz her tarz gömlek, tişört ya da kazaklar bu kombini tamamlamanızı sağlayacaktır.

Hamile salopetler de oldukça hoş duran, özellikle sokak modasında özgürlüğü tercih eden anne adayları için oldukça ideal. Hem spor olması hem de rahat olması ve görünüm olarak da daha hoş durması tercih nedeni olabilmektedir.



Yine tek hamile pantolonu ve üzerine birçok kazakla kombin edebileceğiniz şekilde farklı kumaşlardan üretilmiş çeşitlere sahip. Tayt giyerek üzerine uzun bir tunikle de rahat bir kıyafet oluşturmak mümkün olabiliyor. Anne adayları her açıdan rahat etmeyi isterler çünkü kilo fazlası olması ve bebeğin rahat etmesi için bu önemlidir.

Artık bu konuda çok geniş kombin yaratabilecek bol seçenekli kıyafet bulmak artık zor değil. Tarzınıza göre seçim yapmak ve kombinlemek için birçok alternatifiniz bulunmakta. Önemli olan sizin rahat etmeniz.
OGÜNhaber