Tutulan yarışma programları ve TV8'i satın alması ile birlikte son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Ilıcalı, dün akşam 5N1K'nın konuğu oldu.

Acun Ilıcalı ile Başbakan'ın arası neden iyi?

MEDYALOJİ - TV 8'i satın alarak gündeme gelen Acun Ilıcalı, CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programında satın alma sonrasında çıkan haberlere ilişkin Gazeteci Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı.

"BAŞBAKANI ÇOK SEVİYORUM"
Siyasetle ilgileniyor musunuz?
Başbakan Erdoğan ile bir dostluğunuz var mı? sorusu üzerine Acun Ilıcalı şöyle konuştu: "Evet bir dostluğum var. Onu defalarca söyledim. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Beyle de çok yakın bir dostluğum var. Başbakanımızla da dostluğum var. Kendisini çok da seviyorum. Bunu her zaman da söyledim. Yani ben Ak Parti ile ilgili bir faaliyetin içinde hiçbir zaman olmadım. Fakat Başbakanımızı her zaman takdir ediyorum. Benim Başbakanı sevmemin mesleki hayatıma ne avantajı olabilir? Benim Başbakan ile olan dostluğum çıkarsız bir dostluk. Ben hayatım boyunca hiçbir avantaj elde etmedim ki. Kendisini sevmemin nedeni: ben muhabbet ettim. Cana yakın hissettim. Aramızda bir dostluk gelişti. Zaman zaman da görüşüyoruz. Mesleki başarımın Başbakan ile alakası yok. Kendi fikirlerimi de açık açık söylüyorum."
OGÜNhaber