Euro 2012 maçlarını izleyen ve Tivilog’da paylaşan futbol meraklıları sürpriz ödüller kazanacak.

Euro 2012 maçlarının skorlarını bil, Tivilog’dan sürpriz ödüller kazan

Tivilog 8 Haziran Cuma günü Polonya - Yunanistan maçı ile başlayacak olan Euro 2012 Avrupa Futbol şampiyonası ile ilgili ödüllü bir yarışma düzenledi.

Euro 2012 maçlarına Tivilog’da check-in olup izleme durumunu paylaşan ve maçın skorunu doğru tahmin eden kullanıcılar sürpriz ödüller kazanacak.

Tüm maçlara check-in olan ve en az beş maçın skorunu doğru tahmin eden bir Tivilog kullanıcısı tuttuğu takımın formasını kazanacak.

Twitter ve Facebook takipçilerini de unutmayan Tivilog, maç oynandığı anda soracağı sorulara doğru cevap verenlere de sürpriz hediyeler verecek.

Ödüller
• Grup maçları başlamadan 15 dk. önce ve en geç başladıktan 15 dk. sonra skor tahmini yapan ve skoru doğru bilen ilk beş kişiye Giymix.com’dan 75 TL’lik alışverişe 20 TL hediye çeki.

• 8 Haziran Cuma günü oynanacak olan Polonya - Yunanistan açılış maçına 19:00’dan sonra check-in olan 1., 5., 10., 15. ve 20. kişiye Giymix.com’dan 75 TL’lik alışverişe 20 TL hediye çeki.

• Euro 2012’nin tüm maçlarına check-in olan ve en fazla doğru tahmini yapan bir kadın üyemize Kahve Dünyasının özel tasarımlı Elektrikli Cezvesi.

• Tüm maçlara check-in olan ve en az beş maçın skorunu doğru tahmin eden bir kişiye tuttuğu takımın forması.

Televizyonda izlediği programlara check-in olarak izleme durumunu paylaşan kullanıcılarına ödüller sunan Tivilog’un Euro 2012 kampanyası ile ilgili detaylı bilgi http://blog.tivilog.com adresinde yer alıyor.

Tivilog’a www.tivilog.com adresinden ücretsiz üye olabilir, sürpriz ödüller kazanabilirsiniz.
 

OGÜNhaber