Türkiye’nin en başarılı DJ’leri arasında gösterilen Ozan Doğulu ve Orkun Bozdemir, 29 Haziran’da Bodrum Halikarnassos’ta sahne alacak.

Ozan Doğulu ile Orkun Bozdemir 29 Haziran’da Bodrum’da

Besteci, söz yazarı, aranjör ve DJ Ozan Doğulu, Türkiye’nin en önemli DJ’lerinden Orkun Özdemir ile 29 Haziran tarihinde Bodrum Halikarnassos’ta eğlenceyi harlayacak. Müzik ve eğlence dolu bu özel gecenin biletleri Türkiye’nin teknoloji odaklı etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.

Çocukluktan itibaren başarılarla dolu bir müzik hayatı
1976 yılında konservatuarın piyano bölümüne birincilikle giren Ozan Doğulu, henüz 6 yaşındayken, Spor ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen bir gecede ’yılın sanatçısı’ ödülünü aldı ve TRT Çocuk Korosu’na katıldı. 14 yaşında Çetin Çalışır Orkestrası ile Erol Büyükburç’a eşlik etti. 1989 yılında Eurovision orkestrasında yer aldı, konservatuarda flüt ve gitar dersleri aldı. Aranjörlüğe başladığı ilk dönemde Grup Gündoğarken’in "Ankara’dan Abim Geldi" albümünü hazırladı ve çeşitli sanatçılara beste vermeye başladı. 1993 yılında kardeşi Kenan Doğulu’nun ilk albümü "Yaparım Bilirsin"i hazırladı, Zülfü Livaneli’den Kayahan’a, Tarkan’dan Sertab Erener’e, Gloria Gaynor’dan Sarah Brightman’a kadar birçok sanatçı ile sahne ve albüm çalışması yaptı. Sezen Aksu’nun orkestra şefliğini uzun süre yürüten Ozan Doğulu, bugüne kadar 2000’e yakın şarkıya, çok sayıda reklam ve film müziğine imzasını attı.

15 yıllık DJ’lik kariyeri
2005-2016 yılları arasında Lounge FM ve FG 93.7 radyolarında DJ olarak ve organizayon ekiplerinde yer alan Orkun Bozdemir, 15 seneyi aşkın kariyeri boyunca birçok mekanda yöneticilik, müzik direktörlüğü ya da resident DJ’lik yaptı.
Bozdemir; Black Coffee, Tale Of Us, Carl Cox, Sasha, Damian Lazarus, Oscar&The Wolf, Orbital, Polo&Pan, Jackmaster, Seth Troxler, Guy Gerber, Hot Since 82, Feathered Sun, Nic Fanciulli, Mark Knight, Satori, WhoMadeWho, Horse Meat Disco, Viken Arman, Nic Fanciulli, Wolf &Lamb, Richard Dorfmeister, Stavroz, Trentemöller, Bob Moses, N’to, Armen Miran, Eduardo Castillo, Eli & Fur, Nico Stojan, Jimpster, Moullinex, No Regular Play, Kalabarese, Timboletti, Britta Arnold, Yokoo, Raz Ohara, The Revenge, PBR Streetgang, Till Von Sein gibi çok sayıda uluslararası sanatçıyla da aynı sahneyi paylaştı.
OGÜNhaber