Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirlileri sürdürülebilir ulaşıma teşvik etmek amacıyla 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası boyunca ESPEDAL ve Tripy paylaşımlı bisikletleri, kullanıcılara indirimli olarak sunuyor.

Tepebaşı’nda paylaşımlı bisiklet kullanımı teşvik ediliyor

Tepebaşı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrupa Hareketlilik Haftası’nı birbirinden anlamlı etkinlikler ile kutluyor. Bu yıl teması ‘Paylaşımlı Kamusal Alanlar’ olarak belirlenen Avrupa Hareketlilik Haftasında daha fazla sosyal eşitlik, yol güvenliği, daha az gürültü, hava kirliliği ve daha iyi bir yaşam kalitesi ile kentlerdeki vatandaşların beklentilerinin karşılanması amaçlanıyor.
Eskişehirlileri sürdürülebilir ulaşıma teşvik etmek amacıyla da Tepebaşı Belediyesi’nin birinci nesil Remourban projesi kapsamında hazırlanan ve Türkiye’de ilk defa akıllı ve elektrikli modellerin kullanıldığı ‘Paylaşımlı Bisiklet Sistemi’ ESPEDAL ve Tripy iş birliği ile hayata geçirilen yeni nesil paylaşımlı elektrikli bisikletler, Avrupa Hareketlilik Haftası boyunca kullanıcılara indirimli olarak sunuluyor.
Vatandaşlar, mobil uygulamaları telefonlarına indirerek paylaşımlı elektrikli bisikletlerden yararlanabiliyor.
OGÜNhaber