Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, göreve gelmeden önce verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Yılmaz, başarılı çocuklara yönelik bisiklet sözü de dâhil olmak üzere verdiği tüm vaatleri yerine getirerek takdir topluyor.

Şehitkamil’de verilen sözler yerine getiriliyor

Başkan Umut Yılmaz, son olarak başarılı çocuklara bisiklet dağıtımı yaparak onların mutluluğuna katkı sağladı. Aktoprak Mahallesi’nde gerçekleştirilen Bisiklet Dağıtım Töreni’nde, takdir ve teşekkür belgesi alarak Şehitkamil Belediyesi’ne başvuran öğrencilere bisikletleri, bizzat Umut Yılmaz tarafından teslim edildi.

Tüm vaatler yerine getiriliyor
Göreve geldiği günden bu yana kent lokantaları ve emeklihane açan, kuşçulara ücretsiz yem dağıtan, öğrencileri Erzin’e ve Samsun’a götüren, dondurma karavanı projesi ile çocuklara dondurma ulaştıran, ilçe genelinde dar gelirli ailelere gıda desteğinde bulunan Başkan Umut Yılmaz, çocuklara yönelik bisiklet sözünü de yerine getirdi.

“Bu bir siyaset değil”
Törende konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, “Biz, nerede bir çocuk varsa onu mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Bu çocuklar, 18 yaşına geldiklerinde bir abi bize bisiklet vermişti diye hatırlar da bizim için bir dua ederse ne mutlu bize. Bu bir siyaset değil. Bu bir politika değil. Çocuklarımıza bu bisikletleri hediye ettik. Analarının ak sütü kadar helal olsun. Çünkü onlar, çalıştı başardı. Takdir, teşekkür belgelerini aldılar. Tüm çocuklarımız takdirlik çocuklar. Bizden de takdir aldılar. Güle güle kullanın çocuklar” dedi.

Bisiklet teslimleri devam edecek
Bisiklet teslimlerine kırsal mahallerden başladıklarını ifade eden Başkan Umut Yılmaz, her gün farklı mahallerde bisiklet teslimlerinin süreceğini söyledi. 8 Ağustos tarihine kadar tüm kırsal mahallelerde yaşayan öğrencilere bisikletlerin teslim edileceğini kaydeden Başkan Yılmaz, ardından 2. etap bisiklet dağıtım programını başlatacaklarını bildirdi.

Veliler memnun, çocuklar mutlu
Törende bisikletlerine kavuşan çocukların yüzlerindeki mutluluk ve sevinç gözlerden kaçmazken, veliler de Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini iletti. Yılmaz’ın çocuklara verdiği değeri ve onlara sağladığı destekleri takdir eden veliler, duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
OGÜNhaber