- MetropolCard CEO'su Uğur Yıldırım: - "Türkiye'nin en gelişmiş temassız ödeme seçenekleri ve Mobil POS uygulamamızla sürdürülebilir bir ekonomi, toplum ve çevre yaratmaya 'özde' bir şekilde katkı sağlıyoruz"

MetropolCard "Sıfır Atık Belgesi" aldı

İSTANBUL (AA) - MetropolCard, "Sıfır Atık Belgesi" almaya hak kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, "Yeşilin Yanındayız" manifestosuyla duyurduğu sürdürülebilirlik modelinin beraberinde sıfır atık yönetim felsefesini de tüm iş süreçlerine entegre eden MetropolCard, Sıfır Atık Belgesi aldı.

MetropolCard, verimli kaynak kullanımı, atık oluşumunun azaltılması ve engellenmesi, atıkların kaynağında ayrıştırılarak geri kazanımının sağlanması olarak tanımlanan atık yönetim felsefesini tüm süreçlerine entegre ederek hareket ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen MetropolCard Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Yıldırım, şirketin "Sıfır Atık Belgesi" almasından ötürü mutlu olduklarını belirtti.

Yıldırım, "Türkiye'nin ilk çevreye duyarlı dijital yemek kartı olarak kullanıcılarımızın günlük deneyimlerinde hızlı, güvenli ve konforlu bir hale getirmek adına dijitaldeki ödeme yöntemlerimiz başta olmak üzere Türkiye'nin en gelişmiş temassız ödeme seçenekleri ve Mobil POS uygulamamızla sürdürülebilir bir ekonomi, toplum ve çevre yaratmaya 'özde' bir şekilde katkı sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Sürdürülebilirlik adımlarının paralelinde gerçekleştirilen sıfır atık konusunu da bu anlayış çerçevesinde özümsenen konuların en başında geldiğine vurgu yapan Yıldırım, "Bu doğrultuda, belirlenen tüm konu başlıkları ve kriterlerde sıfır atık yönetimi için gerekli tüm aşamaları tamamladık ve eğitim organizasyonlarıyla değerli çalışma arkadaşlarımızı bu konuda bilinçlendirdik. MetropolCard olarak öncelik olarak gördüğümüz dünyanın geleceği için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

OGÜNhaber