Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Yöresel Ürün Çarşısı’nda kapsamlı incelemelerde bulundu.

Kütahya Yöresel Ürün Çarşısında faaliyetler geliştirilecek

Eskişehir yolu üzerinde, şehrin yol ticaretinden faydalanabilmesine olanak sağlayan Yöresel Ürün Çarşısı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Kahveci, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
İncelemeler sırasında, iş yerlerini tek tek ziyaret edip ürünleri inceleyerek, bu alanın Kütahya’nın ticari faaliyetlerinin geliştirilmesindeki önemine dikkat çeken Başkan Kahveci, yapılabilecek düzenleme ve geliştirmeler ile ilgili yetkililerle istişarelerde bulundu.
İncelemelerde, ziyaret edilen esnafların görüş ve önerilerinin alınmasının ardından, ilgili birim müdürleriyle birlikte yapılan değerlendirmeler neticesinde, bölgenin kalkınması için atılacak adımlar üzerinde duruldu.
Kütahya’yı daha ileriye taşımak için çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Kahveci, “Bu alanın şehirlerarası ticaretin bir parçası haline gelmesi ve Kütahya’nın ekonomisine daha fazla katkı sağlaması adına hep birlikte neler yapabileceğimizi değerlendireceğiz, bu alandaki faaliyetleri daha da geliştirmek için çalışacağız” dedi.
OGÜNhaber