Aydın’ın Karacasu ilçesinde geçtiğimiz gün etkili olan sağanak yağış sonrasında meydana gelen selde hasar gören yolların bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.

Karacasu’da selden hasar gören yollar yenileniyor


Aydın’ın Karacasu ilçesinde, geçtiğimiz gün etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen sel felaketinin yol açtığı hasarların giderilmesi için onarım çalışmaları başlatıldı. Ataeymir Mahallesi’nde şiddetli yağış nedeniyle zarar gören yollar, Karacasu Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle yeniden yapılmaya başlandı.

Karacasu Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun destekleriyle selin yol açtığı tahribatın giderilmesi için hemen harekete geçildiği belirtildi. Belediyenin paylaşımında, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun destekleriyle Ataeymir Mahallesi’nde selden hasar gören yolların bakım ve onarımına başlandı. Sel afetinden kaynaklanan yaraların sarılmasında desteklerini esirgemeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na yürekten teşekkür ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Yetkililer, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak bölgedeki ulaşımın normale döneceğini ifade etti.
OGÜNhaber