İzmir’de hem fiyatı hem de kalitesiyle yoğun talep gören, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen İzmir Su damacanaları Selçuk’a geldi. Geçtiğimiz günlerde Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza Genel Müdür Yardımcısı Sabit Duran arasında imzalanan protokolün ardından İzmir Su Efes Tarlası Bakkalı’nda tüketici ile buluştu.

İzmir Su Efes Tarlası Bakkalı’nda

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Su doğal kaynak suyu tesisinde üretilen 19 litrelik polikarbon damacanalardaki su için ilk protokol imzalayan ilçe belediyesi Selçuk Belediyesi oldu. Piyasadaki damacana sulara oranla fiyatı daha hesaplı olan İzmir Su, Efes Tarlası Bakkalı’nda gel al yöntemiyle 50 TL’den satılacak. Protokolün imzalanmasının ardından hızlıca hayata geçen çalışmayla ilgili bilgi veren Filiz Başkan, “İzmir Büyükşehir Belediyemizin ürettiği İzmir Su hem üretim şeklindeki şeffaflıkla hem de fiyatıyla Selçuklu hemşerilerimizin kullanımına sunuldu. Efes Tarlası Bakkalı’na gelen vatandaşlarımız sularını satın alabilecekler” dedi.

Periyodik olarak kontrol ediliyor
İzmir Su’yun, kaynaktan son ürüne kadar üretim aşamalarının tamamında gereken tüm fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizleri, fabrika bünyesinde bulunan modern laboratuvarlarda yapılıyor. Bunun yanı sıra üretimin her safhasında gerekli tüm parametrik değerler anlık ve sürekli olarak, otomasyon sistemi tarafından kontrol edilerek kayıt altına alınıyor. İZSU ve İl Sağlık Müdürlüğü sağlık görevlilerinin de periyodik olarak kontrol ettikleri su dünya standartlarında kaliteli sular arasında yer alıyor. Grand Plaza A.Ş’nin kontrolünde su istasyonları ve servisler denetlenerek vatandaşa sağlıklı su ulaştırılıyor.
OGÜNhaber