- "FlexusL", hazır uygulama imajlarıyla oldukça işlevsel bir yapıya sahipken, hazır web sitesi oluşturma şablonları sayesinde bir haftada oluşturulabilecek bir web sitesi, sadece bir günde ve üç adımda hayata geçirilebiliyor

Huawei, yeni bulut hizmeti Huawei Cloud Flexus'u duyurdu

İSTANBUL (AA) - Huawei, üretim, perakende, yazılım geliştirme, oyun ve e-ticaret gibi sektörlerde faaliyet gösteren şirketler için verimli ve güvenli bulut hizmetleri sunmak amacıyla Huawei Cloud Flexus'u geliştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre "Huawei Cloud Flexus L Instance", kısa adıyla "FlexusL", girişimciler, KOBİ'ler ve bireysel geliştiriciler için özel olarak tasarlanmış yeni nesil bir bulut sunucusu olarak konumlandırılıyor.

Kurulumu ve yönetimi son derece kolay olan bulut hizmeti, e-ticaret mağaza yönetimi, web sitesi oluşturma, geliştirme ve test süreçleri, mini oyun geliştirme, bulut tabanlı öğrenme ve blog/forum oluşturma gibi birçok alanda ideal çözümler sunuyor.

Sektör ortalamasının iki katı üstündeki performansı, ek maliyet gerektirmeksizin kuruluşlarla buluşturan "FlexusL", sorunsuz ve istikrarlı bir bulut deneyimine adım atmak isteyen şirketler için bir seçenek olarak öne çıkıyor.

"FlexusL", hazır uygulama imajlarıyla da oldukça işlevsel bir yapıya sahipken, hazır web sitesi oluşturma şablonları sayesinde bir haftada oluşturulabilecek bir web sitesi, sadece bir günde ve üç adımda hayata geçirilebiliyor.

- Uygulamaların özelliklerine göre profilleme yapma

Huawei Cloud "Flexus X Instance (FlexusX)", sabit oranlarla sınırlı kalmayan 100'den fazla özelleştirilebilir seçenek sunuyor. FlexusX ile şirketler, ihtiyaçlarına göre 1, 3 veya 5 vCPU gibi özel yapılandırmaları seçerek kaynak israfından kaçınıyor ve hesaplama maliyetlerini yaklaşık yüzde 30 oranında azaltabiliyor.

"FlexusX" ayrıca, genel bulut ortamında sıcak hesaplama yükseltmelerini destekleyen ilk ürün olma özelliği taşıyor.

Temel modeller tarafından desteklenen "FlexusX", uygulamaların özelliklerine göre ağır ve hafif yüklerin dağıtımını profilleme yaparak dengeliyor. Bu yüksek teknoloji, özellikle perakende, finans ve oyun sektörlerindeki ağ uygulamaları, veritabanları, e-ticaret canlı yayınları ve oyun sunucuları gibi iş yükleri için çözüm sunuyor.

Teknik altyapısı ve kullanıcı gereksinimleri konusundaki uzmanlığıyla Huawei, bulut bilişim yeniliğini ve gelişimini sürekli desteklerken birçok sektörün dijital dönüşümünü desteklemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Huawei Cloud, yazılım geliştirme, perakende e-ticaret ve oyun sektörlerinde faaliyet gösteren KOBİ'ler ve bireysel geliştiricilerin gelişimini desteklemek amacıyla "Öncü Deneyim Programı"nı da başlattı. Program, kullanımı kolay, maliyet etkin ve esnek bulut hizmetleri sunmayı hedefliyor. Kullanıcılar, programa katıldıklarında, 60 güne kadar ücretsiz deneme fırsatından da yararlanabiliyor.

OGÜNhaber