Fethiye’de yerli ve yabancı turistler, "bungee jumping" ile heyecan dolu anlar yaşıyorlar. Foça Mahallesi’ndeki Su Sporları Merkezi’nde düzenlenen etkinlik, tatilciler arasında büyük ilgi görüyor.

Fethiye’de "bungee jumping" heyecanı


Fethiye’nin Çalış bölgesinde faaliyetini sürdüren bungee jumping merkezinde tatilciler heyecan dolu dakikalar yaşıyor. Katılımcılara atlayış öncesinde gerekli bilgiler verilerek, güvenlik kemeri takılarak vinç platformundan 51 metre yüksekliğe çıkılıyor ve atlayış gerçekleştiriliyor. Katılımcılar, atlayış sırasında ellerine bağladıkları aksiyon kameralarıyla deneyimlerini kaydediyor. Küçükten büyüğe herkesin yapabildiği adrenalin sporunu yapan bir daha aynı heyecanı deneyimlemek istiyor.

“Fethiye dışında başka bungee jumping istasyonu yok”
Bungee jumping hizmeti sunan firma yetkilisi Bülent Demirtan, “Türkiye’de Fethiye dışında başka bungee jumping istasyonu yok. 51 metre yükseklikten atlayarak tatilcilerimize eşsiz bir adrenalin deneyimi yaşatıyoruz. Bazı misafirlerimiz bu aktiviteyi defalarca kez yapıyor. Bungee jumping, eğitim gerektirmeyen, tecrübe kazanmadan kolayca yapılabilecek tek adrenalin aktivitesidir." diye konuştu.

“Yedinci kez Bungee Jumping yaptım”
Aysun Yaban (43) isimli bir katılımcı, ailesiyle birlikte yedinci kez bungee jumping yaptığını söyleyerek, "Bu tür ekstrem sporları çok seviyorum. Yukarı çıktığınızda kalp atışlarınız hızlanıyor, gerçekten çok keyifli bir deneyim" şeklinde konuştu.

“Kesinlikle tekrar yapmak isterim”
12 yaşındaki Yiğit Efe Yaban ise ikinci kez katıldığı etkinlikte, "Ters durarak atladım. Zorlu bir deneyim ama çok eğlenceliydi. Kesinlikle tekrar yapmak isterim." dedi.
OGÜNhaber