Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın, Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Türkiye’yi hedef alan sosyal medya paylaşımına ilişkin, "Katz, ülkemizdeki sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmek suretiyle gündemde kalmaya ve soykırım şebekesindeki koltuğunu korumaya çalışmaktadır. Türkiye gerçekleri dile getirmeye ve Filistinlilerin haklı davasını savunmaya devam edecektir" açıklamasını yaptı.

Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın sosyal medya paylaşımına ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Türkiye’yi hedef alan paylaşımına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın, Cumhurbaşkanımızı ve ülkemizi hedef alan iftira ve yalan dolu bir sosyal medya paylaşımı daha yaptığı görülmektedir" ifadesine yer verildi.
İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın, soykırım suçu işleyerek insanlık tarihine kara bir leke olarak geçen Netanyahu Hükümeti içinde dahi herhangi bir itibarı bulunmadığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Katz, ülkemizdeki sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmek suretiyle gündemde kalmaya ve soykırım şebekesindeki koltuğunu korumaya çalışmaktadır. Türkiye gerçekleri dile getirmeye ve Filistinlilerin haklı davasını savunmaya devam edecektir."
OGÜNhaber