Deriv’in CSR sponsorluk programı, Kahuna ekibini temel çevresel verileri toplama ve iklim değişikliğine ilişkin küresel anlayışı geliştirme konusunda destekliyor.

Deriv’den Kahuna ekibine destek

Çevrimiçi ticaret şirketi Deriv’in, Kahuna sponsorluğu, eğitim değeri sağlayan ve çevrenin korunmasına yönelik olumlu eylemlere ilham veren bilimsel araştırmaları ve topluluk projelerini destekliyor. Şirket, Patagonya’da bir çevre araştırma gezisi yürütmek için Kahuna ekibine sponsor oldu. Çevre seferi, karda mikroplastiklerin ve siyah karbonun varlığını araştırmayı amaçladı. Bu maddelerin, iklim değişikliğini etkileyen çevre kirliliğinin kritik göstergeleri olduğu belirtildi.
Konu hakkında değerlendirmede bulunan Deriv İnsan Kaynakları Direktörü Seema Hallon, "25’inci yıldönümü, şirketimizin bir kuruluş olarak bizim için önemli olan şeyleri yeniden taahhüt etmesi için bir fırsattır. CSR çabalarımızı, Kahuna seferi gibi anlamlı projelere yatırmak, gezegen ve topluluklar için sürdürülebilir bir gelecek çabalarına katkıda bulunma yolumuzdur."
OGÜNhaber