Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı Tanıtım ve Tercih Günleri alışveriş merkezlerindeki Tanıtım Standlarının açılmasıyla başladı.

Cumhuriyetin İlk Üniversitesi BEUN’un tercih ve tanıtım günleri başladı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), 2024-2025 Akademik Yılı kapsamında üniversiteyi tercih edecek aday öğrencileri ağırlamak ve detaylı bilgileri öğrencilerle paylaşmak amacıyla alışveriş merkezlerinde tercih ve tanıtım standlarını açtı. Standların açılışında BEUN Genel Sekreteri ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Zehra Safi Öz de yer aldı.
Köklü geçmişi ve güçlü akademik kadrosuyla ulusal ve uluslararası camiada adından sıkça söz ettiren BEUN, her yıl olduğu gibi bu yıl da standlarda deneyimli akademisyenleri ile aday öğrencilere ve ailelerine geniş bir perspektifle sahip olduğu tüm imkânları, akademik öğretim çerçevesini ve mezuniyet sonrası istihdam imkanlarını aktarmaya devam ediyor. Kurulan stantlarda; BEUN’un akademik birimleri, sosyal imkanları ve kampüs yaşamı dışında öğrencilerin sosyal yaşamına katkı sunacak öğrenci kulüpleri, sportif ve kültürel faaliyetleri hakkında da detaylı bilgi veriliyor.
Tercih ve tanıtım standları 26-29 Temmuz tarihleri arasında aday öğrencilere açık olacak. Aday öğrenciler ve aileleri Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin sunduğu akademik eğitim-öğretim imkânlarını daha yakından tanımak için stantları ziyaret edebilecekler.
OGÜNhaber