Tokat Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma ile Kışlabağları bölgesinde uzun yıllardır yaşanan içme suyu sorunu çözüme kavuşuyor.

Başkan Yazıcıoğlu:" Kendi öz imkanlarımızla yılların sorununu çözüme kavuşturduk"


Tokat Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Kışlabağları bölgesinde uzun yıllardır içme suyu sorununu çözmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, göreve geldiği ilk günden bu yana Tokat’ın sorunlarına köklü çözümler üretmek için yoğun bir mesai harcıyor. Bu kapsamda Kışlabağları’nda yaşanan içme suyu sorununun çözümü için de önemli bir adım atıldı. Yaklaşık 1,5 kilometre uzunluğunda yeni içme suyu hattı yapımının tamamlanmasıyla, bölge sakinleri temiz, sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşacak. Çalışmaların son aşamasına gelindiğini belirten Başkan Yazıcıoğlu, Kışlabağları bölgesinde sürdürülen projeyle ilgili yaptığı açıklamada, belediyeciliğin sorunlara aşkla odaklanmak olduğunu vurguladı.

"Çalışmalarımızda sona yaklaştık"

Çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyleyen Başkan Yazıcıoğlu, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren üretken belediyecilik anlayışımızla kentimizin sorunlarına aşkla odaklandık. Yıllardır çözüme kavuşturulmayan sorunların üstüne giderek, köklü değişimi gerçekleştiriyoruz. Kışlabağları bölgesinde yılların sorunu olan içme suyu sorununu gidermek için Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüzü harekete geçirdik. Kendi öz imkânlarımızla tüm ekip ve ekipmanlarımızla yaklaşık 10 gündür devam eden çalışmalarımızda sona yaklaştık. Yeni içme suyu hat yapımımız tamamlandığında bölgedeki değerli hemşehrilerimiz temiz ve kesintisiz içme suyuna kavuşacaklar. Bölgemize hayırlı olsun" diye konuştu.
OGÜNhaber