Ceyhan Belediyesi, Güzelevler ve Küçük Burhaniye Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfalt ve sathi kaplama yol çalışmaları tamamlandı.

Başkan Aydar: “Ceyhan’da yol sorunu bırakmayacağız”

Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güzelevler Mahallesi’nde yapılan çalışmalar çerçevesinde toplamda 800 ton asfalt ve sathi kaplama çalışmaları yapılarak mahalledeki yol sorunu tamamen çözüldü. Merkez mahallelerde yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler kırsal mahallelerde de yol yapım çalışmalarına start verdi. Küçük Burhaniye Mahallesi’nde sathi kaplama çalışması yapan ekipler mahallede yaklaşık bir kilometre sathi kaplama yol yapımı gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar sonrası mahallede yol problemi çözüme kavuştu.
Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, "Merkezden kırsala kadar ilçemizin her noktasında vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu yollar kullanabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sait Akman, İstasyon ve Postane caddelerinde asfalt çalışmalarını tamamladık. Şimdi ise merkezden uzak mahallelerimiz ile kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyoruz. Ceyhan’da yol sorunu bırakmamakta kararlıyız" ifadelerini kullandı.
Her iki mahallede yapılan yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Aydar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
OGÜNhaber