Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB) eylül ayı Encümen Toplantısı’na katıldı.

Başkan Ataç SKB Encümen Toplantısına katıldı

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Eylül Ayı Encümen Toplantısı, İstanbul Bahçelievler Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Bahçelievler Belediyesi Başkanlık Binası’ndaki toplantıya Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın yanı sıra ev sahibi Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Sağlıklı Kentler Birliği Genel Sekreteri Murat Ar ve birliğin diğer üyeleri katıldı.
Toplantıda; Türkiye’deki kentlerin yaşam açısından daha sağlıklı olması için yapılacak çalışmalar ve bu çalışmalarla ilgili izlenecek yol haritası üzerine konuşuldu ve mecliste görüşülmek üzere kararlar alındı. Ayrıca Sağlıklı Kentler Birliği’nin hem ulusal hem de uluslararası platformlarda daha da büyümesi ve güçlendirilmesi konusu da ele alındı.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da, şehirlerin geleceği açısından verimli bir toplantı olduğunu ifade ederek, ev sahipliğinden ötürü Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır’a teşekkür etti.
OGÜNhaber