Antalya’nın Alanya ilçesinde tamamen İslami kaidelere uygun bir tatil yapabilirsiniz. Muhafazakar tatil anlayışına uygun bir tatil yapmak isterseniz konaklayabileceğiniz çok sayıda otel olduğunu belirtmek isteriz.

Alanya’da muhafazakar tatil yapabileceğiniz 3 otel

Bu otelleri tüm detaylarıyla incelemek için HalalBooking.com adresine tıklayabilirsiniz. Muhafazakar bir tatil yapmak isteyenler için bazı otel önerilerinde bulunabiliriz.

1.Wome Deluxe

Antalya’nın Alanya ilçesinde hizmet veren Wome Deluxe İslami kaidelere uygun bir hizmet sunuyor. Öncelikle bu otelde ve tüm tesiste sadece helal yiyeceklerin servis edildiğini belirtelim. Tüm tesiste alkol kullanımına izin verilmiyor. Alkolsüzlük kuralının geçerli olması nedeniyle gönül rahatlığı ile konaklayabileceğiniz bir oteldir. Kadınlara özel olan ve tamamen korunaklı bir plajı da bulunuyor. Güneşlenme alanı da tamamen korunaklı olduğundan kadınların tesettür mayo ile gönüllerince yüzebilmeleri, güneşlenebilmeleri mümkün olabiliyor.

2.Adenya Hotel Resort
Kadınlara özel ve tamamen korunaklı plajı ile açık havuzu olan Adenya Hotel Resort, Alanya’da hizmet veriyor. Tahmin edebileceğiniz gibi muhafazakar tatil anlayışına tamamen uygun bir hizmet sunuluyor. İbadet alanlarının olduğunu ve aynı zamanda alkolsüzlük kuralının uygulandığını da eklemek gerekir.

Bu arada Adenya Hotel Resort, her şey dahil konaklayabileceğiniz otellerden biridir. Otelden hiç çıkmadan tüm ihtiyaçlarınızın karşılanması mümkün oluyor. Sağlık ve spa alanlarından kadınlar da faydalanabiliyor ve kadınlara özel sağlık spa alanları da bulunuyor. Bu alanda hizmet veren personel de kadın olduğundan mahremiyet konusunda bir sıkıntı yaşanmıyor.

3.Adin Beach Hotel
İslami kurallara uygun bir hizmet alabileceğiniz oteller arasında Adin Beach Hotel de bulunuyor. Kadınlar için kullanıma uygun olan, tamamen korunaklı yüz ve güneşlenme alanları var. Aynı zamanda tüm tesiste alkol kullanılmıyor. Bu nedenle Alanya’da alkolsüzlük kuralının uygulandığı bir otel bulmak isteyenler rahatlıkla rotasını Adin Beach Hotel’e çevirebilir.

Peki, seçenekler sadece sıraladığımız otellerden mi ibaret? Elbette daha fazla sayıda muhafazakar otel var ve bu otelleri de HalalBooking.com adresi üzerinden inceleyebilirsiniz. Rezervasyon işleminizi de rahatlıkla yapabileceğinizi belirtelim. Antalya’nın Alanya ilçesinin yanı sıra diğer ilçelerinde hizmet veren muhafazakar otelleri de listeleyebilirsiniz. Yapmanız gereken sadece size uygun olan oteli seçmek olacak ve sonrasında yerinizi ayırtarak hemen tatil hazırlıklarına başlayabilirsiniz.





*Sponsorlu İçerik - OGÜNhaber editörlerinin bir müdahalesi bulunmamaktadır.
OGÜNhaber