Mercedes Benz Fashion Week 12-15 mart 2013‏

IMG Fashion Worldwide Events and Properties Senior Vice President and Managing Director Peter Levy bu önemli sponsorlukla ilgili yaptığı açıklamada 'İstanbul ve Türkiye, moda ve tekstilde kuvvetli referanslara sahip ...

IMG Fashion tarafından yürütülen Moda Günleri’nin isim sponsoru olan Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da yeni bir etkinliğe imza attı.

Hedefimiz Türk yeteneklerini, gelişebilecekleri ve büyüyecekleri bir ortamı yaratarak tecrübelerimiz aracılığıyla uluslararası arenaya taşımak' dedi.

Levy, açıklamasını 'Mercedes-Benz’in isim sponsorluğundan dolayı büyük bir heyecan duyuyoruz, modaya olan sarsılmaz bağlılığıyla, bizim İstanbul ve Türk modası için gördüğümüz potansiyeli onlar da desteklemiş oldular.' sözleriyle bitirdi.

Tuvanam defilesinde de kış sezonu trendi siyah, beyaz ,deri ceketler ve transparan elbiseler gerçekten çok hoştu.

Tuvanam defilesinde de kış sezonu trendi siyah, beyaz ,deri ceketler ve transparan elbiseler gerçekten çok hoştu.

Elif Cığızoğlu’nun defilesi ise Fashion week’in 3. gününün son defilesiydi.

Ben koleksiyonu son derece şık ve zarif buldum. Siyah beyaz ve transparan fazlaca vurgulanmıştı ve gerçekten çok başarılıydı.

4. günde en iddialı defile ADL+Cengiz Abazoğluydu. Vazgeçilmez renk siyahın ön planda olduğu koleksiyonda küçük elbiseler, transparan detaylarki bu fashion week’te pek çok modacı bu detayı çok kullandı,yün dokulu, özel üretilmiş krepler ve tabiki leopar desenli kıyafetler en göze çarpan tasarımlardı.
OGÜNhaber