Günün transfer iddiaları

Günün transfer iddiaları / 4 Temmuz 2019

1- Muriç Cimbom la; Rize Fener'le anlaştı... Rizespor yönetimi, Vedat Muriç transferinde Fenerbahçe ile el sıkıştı. Ancak Galatasaray cephesi de Makedon golcünün kendisiyle anlaşma sağladı. İşte bu çıkmaz nedeniyle transfer çözülemiyor, görüşmeler sürüyor.

2- Boyd artık Kartal... Guimaraes, ABD'li oyuncunun Beşiktaş'a gidişine onay verdi. Geçen sezon Ankaragücü'nde kiralık oynayan 24 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı formayı giyecek. Guimaraes, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kaldığı için 1.5 milyon Euro'luk satışa razı oldu.

3- Kolarov'dan Fener resti... Sarı Lacivertliler'in listesindeki sol bek Roma ile köprüleri attı. Mevkisine transfer yapılmasından rahatsız olan Sırp oyuncu, kulüp yetkililerine Fenerbahçe'ye gitmek istediğini net bir dille iletti.

4- 'Bırakın Galatasaray'a gideyim'... Cim Bom'la günler önce el sıkışan Banega, transferin gerçekleşmesi için Sevilla yönetiminden kolaylık isteyecek. 31 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu, menajeri ve avukatıyla birlikte kulüp yönetimiyle görüşecek Galatasaray'a gitmek istediğini söyleyecek.

5- Kartal'da hedef Schürrle&Kagawa... Dortmund'un Shinji Kagawa ve Andre Schürrle'yi yeni sezonda kadroda düşünmemesi üzerine harekete geçen Siyah-Beyazlılar, iki yıldız için Almanya'ya çıkarma yapacak.

6- Rodrigues artık Fenerli... Suudi Arabistan ekibi Al İttihad'in 'kendine kulüp bul' dediği Garry Rodrigues, Fenerbahçe ile her konuda anlaştı. 2 yıllığına bedelsiz kiralanan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, sarı-lacivertli ekipten senelik 3 milyon Euro alacak.

7- Beşiktaş'tan Mehmet Topal hamlesi... Beşiktaş, Fenerbahçe'yle yollarını ayıran tecrübeli yıldızı alıyor. Mali sıkıntılar nedeniyle Dorukhan'ı satış listesine koyan Kara Kartal, 33 yaşındaki Mehmet Topal'a 2 yıllık sözleşme teklif etti.

8- Fener işi bitirdi... Portekiz medyasından Fejsa müjdesi... Sarı-lacivertli ekip, Benfica'nın Sırp ön liberosu Ljubomir Fejsa'yı kadrosuna katmaya çok yakın. Portekiz'in A Bola gazetesi dün verdiği haberde, 30 yaşındaki yıldızın Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak üzere olduğunu duyurdu.

9- Fener'in Mahmut ısrarı... Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Mahmut Tekdemir için yoğun mesaide... Mehmet Topal'ın gidişi sonrasında ön libero arayan Kanarya, 31 yaşındaki milli oyuncu için Başakşehir'e 2 milyon Euro'luk teklifte bulundu.

3- Kolarov'dan Fener resti... Sarı Lacivertliler'in listesindeki sol bek Roma ile köprüleri attı. Mevkisine transfer yapılmasından rahatsız olan Sırp oyuncu, kulüp yetkililerine Fenerbahçe'ye gitmek istediğini net bir dille iletti.
OGÜNhaber