7 Ağustos Çarşamba Günün Transfer Haberleri...

Günün transfer haberleri / 7 Ağustos 2019

1- Fenerbahçe Real Madrid'li yıldıza kancayı taktı. Bonservisi 2020 yılına kadar İspanyol ekibi Real Madrid'te bulunan Lucas Silva için girişimlere başlayan Fenerbahçe, bu transferde mutlu sona yaklaştı. Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki Brezilyalı yıldızın kiralanması konusunda Real Madrid ile el sıkıştığı kaydedildi.

2- Galatasaray transfere hız verdi. Galatasaray yönetimi, Micheal Seri'nin yanına süper bir takviye için harekete geçti. Sarı kırmızılılar, Chelsea'nin önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği ön liberosu Bakayoko'yu 1 yıllığına kiralamayı hedefliyor.

3- Konoplyanka'da kulüp bekleyişi... Beşiktaş Ukraynalı futbolcu Konoplynka'nın transferi konusunda rakipsiz kaldı. Oyuncunun kulübü Schalke karşısında eli daha da güçlenen siyah beyazlı yönetim, yaptığı 2 milyon Euro'luk teklifin cevabını bekliyor. Alman kulübü onay verirse tecrübeli sol kanatla 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

4- Kolarov adım adım Fener'e... Roma kulübü, Kolarov için bonservis beklentisini 2 milyon Euro'ya kadar düşürdü. 8 milyon Euro'luk transfer bütçesiyle 4 transfer yapmayı planlayan Fenerbahçe, fiyatı daha aşağı çekmeyi planlıyor. Transferin bu hafta içerisinde resmiyete kavuşacağı iddia ediliyor.

5- Krizin adı Falcao... Galatasaray, prensipte anlaştığı Kolombiyalı santrafor Radamel Falcao'yu bekliyor. Monaco kulübü ise Falcao’yu göndermeden önce bir forvet transferi yapmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılılar ilk etapta transferi sıfır bonservisle bitirmek isterken, sabırsızlıkla beklenen golcü için Monaco'ya 3 milyon Euro ödemeyi kabul etti.

6- Trabzonspor'da Niasse harekatı... Trabzonspor Oumar Niasse ile anlaşıyor. Önceki sezonlarda Fırtına’nın kapısından dönen 29 yaşındaki Senegalli yıldızın bordo-mavililer ile sözleşme imzalamasının çok yakın olduğu ifade edildi.

7- Fenerbahçe transfere hız verdi. Fenerbahçe 6 yıldır Manchester City forması giyen Fernandinho için atağa geçti. Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin Brezilyalı futbolcunun menajeri ile görüştüğü iddia edilirken, sarı-lacivertlilerin kısa süre içinde Manchester City'nin kapısını çalacağı öğrenildi. Yıldız futbolcu, önceki sezonlarda takımın vazgeçilmezleri arasında yer alıyordu.

8- Kartal'da hedef Elyounoussi... Beşiktaş, Southampton’ın sol kanat oyuncusu Elyounoussi'nin transferi için harekete geçti. Siyah Beyazlılar, Premier Lig ekibi Southampton'da forma giyen Norveçli futbolcunun kiralanması için teklif yaptı.

9- Diagne'ye talip var. Katar'ın, Al Rayyan Kulübüne transferi gerçekleşmeyen Mbaye Diagne için İngiltere'den talip çıktı. Aston Villa, Senegalli futbolcuyu kadrosuna katmak için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Aston Villa ile Galatasaray'ın bonservis bedeli konusunda anlaşması halinde Diagne'nin de sorun yaratmadan bu kez imza atacağı öğrenildi.

10- Jailson Fener'den gidecek. Orta sahasına ön libero takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, Jailson'un satışıyla elini güçlendirmek istiyor. Başta İtalya olmak üzere bir çok ülkeden teklif alan Jailson satılırsa, Luiz Gustavo transferi mutlu sona ulaşacak.
OGÜNhaber