6 Ağustos Salı Günün Transfer Haberleri...

Günün transfer haberleri / 6 Ağustos 2019

1- Falcao için geri sayım... Galatasaray Kolombiya'lı futbolcu Radamel Falcao ile 2+1 yıllık ön anlaşma yaptı. Galatasaray yönetimi, yarın Monaco ile son görüşme gerçekleştirilecek ve yıldız forvet bu hafta sonuna kadar Aslan olacak.

2- Zanka için gün bekleniyor. Fenerbahçe, stoper bölgesi için düşündüğü Zanka için Premier Lig'de transferin sona erdiği 8 Ağustos'u bekliyor. Bonservisi Huddersfiled’de olan Danimarkalı futbolcu Zanka, Premier Lig’de bir takımla anlaşamazsa bu hafta bitmeden İstanbul’da olacak.

3- Kartal eski yıldızını getiriyor. Yaptığı hazırlık maçlarında forvet eksikliği bariz belli olan Beşiktaş, transferde harekete geçti. Siyah Beyazlılar Everton’un hocası Marco Silva'nın Cenk Tosun'u 3. alternatif olarak görmesi ve ‘Ayrılabilirsin’ demesi sonrası atağa kalktı. Beşiktaş'lı yöneticiler bu hafta içerisinde Everton yönetimi ile masaya oturacak. Kara Kartal’ın forvet transferinde bir diğer hedefi olan Vincent Aboubakar için Porto’dan Beşiktaş’a olumlu haber geldi. Portekiz ekibi, Kamerunlu golcüyü kiralık göndermeyi kabul etti.

4- Fener'den Gustavo atağı... Fenerbahçe, Luiz Gustavo’nun takımdan ayrılma kararı almasının ardından rotasını yeniden Fransa’ya çevirdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu hafta içerisinde Marsilya’nın yetkilileri ile yüz yüze görüşerek işi bitirmeye çalışacak.

5- Galatasaray transferde büyük oynuyor. Galatasaray yönetimi, Micheal Seri'nin yanına süper bir takviye için harekete geçti. Sarı kırmızılılar, Chelsea'nin önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği Tiemoue Bakayoko için İngiliz ekibine teklif yaptı.

6- Beşiktaş'ta gündem Konoplyanka... Beşiktaş Kulübü ikinci başkanı Serdar Adalı, Avusturya kampını ziyaret etti. Serdar Adalı yaptığı açıklamalarda, Yevhen Konoplyanka hakkında; "Kendisi Beşiktaş'a gelmek istiyor. Eğer şartlar oluşur, dengeyi bozmazsa olabilir" ifadelerini kullandı.

7- Kolarov'a hoca engeli... Sırp yıldız Kolarov, Roma Sportif Direktörü Petrachi’ye bir kez daha ayrılmak istediğini söyledi. Roma teknik direktörü Fonseca ise oyuncuyu bırakmak istemiyor. Fenerbahçe'nin Kolarov transferinde ısrarının ve takibinin devam ettiği belirtiliyor.

9- Cimbom'da Hakan Çalhanoğlu iddiası. İtalyan basını tarafından Milan'da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu için Galatasaray iddiası ortaya atıldı. İtalyan basını yaptığı paylaşımlarda, "Leipzig ve Galatasaray, Hakan Çalhanoğlu ile ilgileniyor" ifadelerini kullandı.

8- Trabzonspor'da Niasse harekatı... Trabzonspor Oumar Niasse ile anlaşıyor. Önceki sezonlarda Fırtına’nın kapısından dönen 29 yaşındaki Senegalli yıldızın bordo-mavililer ile sözleşme imzalamasının çok yakın olduğu ifade ediliyor.

11- Fernandes bombası... Süper Lig'in yeni ekibi Gazişehir'in yeni hedefi Manuel Fernandes. Bir dönem Beşiktaş'ta da oynayan 33 yaşındaki Portekizli futbolcu için temaslar başladı. Lokomotiv Moskova'dan yeni sözleşme teklifi almayan tecrübeli oyuncunun bonservisinin elinde olması bu transferde çok ısrarcı olan Gazişehir'i avantajlı hale getiriyor.

10- Fenerbahçe Real Madrid'li yıldızı istiyor. Fenerbahçe, son 3 sezonu Cruzeiro’da kiralık geçiren ancak bonservisi İspanyol ekibi Real Madrid'de olan 26 yaşındaki Lucas Silva'yı kiralamak için teklif yaptı. Real Madrid onay verdi, Silva da yıllık 2.5 milyon euroyu kabul etti.
OGÜNhaber