5 Ağustos Pazartesi Günün Transfer Haberleri

Günün transfer haberleri / 5 Ağustos 2019

1- Yusuf Yazıcı Lille'da... Transfer döneminde adı sürekli gündemde olan Yusuf Yazıcı, Fransa'nın Lille kulübüne transfer oldu. Trabzonspor genç futbolcuyu yaklaşık 19 milyon Euro'ya Lille'e verdi.

2- Kartal eski yıldızını getiriyor. Avusturya kampını gol atamadan tamamlayan Beşiktaş, forvet transferine hız verdi. Beşiktaş eski yıldızı Vincent Aboubakar'ı kiralama girişimlerine başladı.

3- Cimbom'un gözdesi adım adım geliyor. Galatasaray'ın, transferi için uzun süredir uğraş verdiği Radamel Falcao açıklama yaptı. Falcao Monaco'dan sözleşme teklifi gelmediğini, transfer tekliflerini değerlendireceğini söyledi.

4- Kolarov imzaya geliyor. Fenerbahçe uzun süredir istediği, Roma'nın Sırp futbolcusu Aleksandar Kolarov ve Roma kulübü ile anlaştı. Sırp yıldız bu hafta içerisinde İstanbul'a gelecek.

5- Fener Zanka ile anlaştı. Stoper bölgesine yoğunluk veren Sarı Lacivertli yönetim, bu bölgeye ilk olarak Zanka'yı transfer edecek. Danimarkalı futbolcu ve kulübü ile anlaşan Fenerbahçe, oyuncuyu kısa sürede İstanbul'a getirip imzayı attıracak.

6- Martins İndi zor... Beşiktaş İkinci Başkanı Serdar Adak, stoper bölgesine düşünülen İndi'nin transferinin çok zor olduğunu söyledi. Umut Meraş'ın transfer olasılığına da değinen Serdar Adak, "Umut için en fazla 6 milyon Euro veririz" açıklamasını yaptı.

7- Galatasaray Falcao'nun alternatifini buldu. Sarı kırmızılı yönetim, Radamel Falcao'yu transfer edemezse, Everton'da oynayan milli futbolcu Cenk Tosun'u kiralayacak. Everton kulübü kadroda düşünmediği Cenk Tosun'u, Galatasaray'a kiralık olarak vermeye sıcak bakıyor. Cimbom'un Şampiyonlar Ligi'nde oynaması bunda en büyük etken...

8- Fener Gustavo'dan vazgemiyor. Sarı Lacivertliler Luiz Gustavo için Marsilya kulübüne yeniden teklif yapacak. Luiz Gustavo'dan kolay kolay vazgeçmeyi düşünmeyen Sarı Lacivertli yönetim, Marsilya'nın bonservis bedeli konusundaki inadını kırarak, transferi düşük maliyete bitirmeyi hedefliyor.
OGÜNhaber