2 Ağustos 2019 Cuma Günün Transfer Haberleri...

Günün transfer haberleri / 2 Ağustos 2019

1- Falcao'ya sponsor desteği... Galatasaray Kolombiyalı golcünün maaşının bir bölümünün karşılanması için uzun süredir sponsor arıyordu. Sarı kırmızılılar son anda Nef’le tekrar anlaştı, 1.5 milyon Euro’luk destek sözü aldı. Haber Fransa’ya ulaşınca, büyük transfer artık son aşamaya kaldı.

2- Deniz Türüç Fenerbahçe ile anlaştı. Fransız sportif direktör Damien Comolli, milli oyuncunun temsilcisi Buğra Coşkun ile görüşme gerçekleştirdi. Taraflar 1.6 milyon Euro maaş üzerinden el sıkıştı. Milli futbolcunun Fenerbahçe'ye imza atması artık çok yakın.

3- Beşiktaş'ta Konoplyanka bekleyişi... Beşiktaş Konoplyanka'nın hem kendisiyle hem de kulübüyle anlaştı. Konoplyanka'nın 3 milyon euro'luk bonservisi için Gary Medel'in satışını bekliyor.

4- Cimbom'un yeni tranferine talip var. Premier Lig ekibi Aston Villa, Christian Luyindama için Galatasaray'a 12 milyon sterlin teklif etti. Galatasaray düşünmek için süre istedi.

5- Fener savunmaya geçti. Stoper transferi için harekete geçen Fenerbahçe, sol bek için Aleksandar Kolarov ile anlaşmaya vardı. Stoper bölgesi için de Huddersfield'dan Zanka ile söz kesti.

6- Çaykur Rizespor Frey'in peşinde...Vedat Muriç’in boşluğunu doldurmak isteyen Çaykur Rizespor Frey'i gündemine aldı. Fenerbahçeli Frey için geri sayımda olan Yeşil-Mavililer, Mevlüt Erdinç’le de görüşüyor.

7- Diagne gidiyor. Al Rayyan ile her konuda anlaşan Diagne’nin, bugün Suudi Arabistan’a giderek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar bu transferden 13-15 milyon Euro arası gelir elde edecek ve transferde önü açılacak.
OGÜNhaber