19 Temmuz 2019 Cuma transfer haberleri...

Günün transfer haberleri / 19 Temmuz 2019

1- Samatta'da son 1... Galatasaray, 10 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Genk'e 4 taksitte 8 milyon euro teklif etti. Belçikalı yöneticilerin 9 milyon euro'ya indiği ve taksit için olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

2- Dünya Fenerbahçeliler gününe özel bomba... Dünya Fenerbahçeliler gününde Sarı Lacivertli yönetimin ses getirecek bir transfer yapacağı bir süredir konuşuluyordu. Bu özel günde dünyaca ünlü golcü Diego Costa'nın açıklanacağı yönündeki iddialar büyük heyecan yarattı. Atletico'dan oynayan yıldız futbolcunun ücretinin yarısı bir sponsor tarafından karşılanarak Costa'ya çubuklu formanın giydireleceği kaydedildi.

3- Fener'in yeni gözdesi Renato Sanches... Alman gazeteleri Fenerbahçe'nin gündemindeki ismi yazdı. Sportde gazetesinde yer alan haberde, sarı-lacivertlilerin Portekizli yıldız için temas ettiği belirtildi. Damien Comolli'nin Bayern Münih'ten ayrılmak isteyen 22 yaşındaki orta sahayı kiralamak istediği öğrenildi.

4- Cenk Tosun dönebilir. Everton'da fazla forma şansı bulamayan milli futbolcu Cenk Tosun'un, kiralık olarak Galatasaray forması giymesi söz konusu. Onyekuru'nun sarı-kırmzılı takımda gösterdiği gelişimden memnun kalan Everton, Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi'nde oynama ihtimali olduğu için Cenk'i kiralık göndermeye hazır.

5- Kartal'ın forvet gündemi... Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, forvete takviye için gündemde bulunan Yohan Boli için görüşmelere başlayacak. St. Truiden ile 25 yaşındaki oyuncu için masaya oturacak siyah-beyazlı idareci anlaşma zemini arayacak.

7- Kayseri'den sürpriz hamle... Kadrosuna genç oyuncuları takviye eden Kayserispor, forvet için ise taraftarını heyecanlandıracak bir ismin peşine düştü. Çin ekibi Guangzhou Evergrande oynayan 32 yaşındaki Jackson Martinez her an Kayserispor forması giyebilir.

6- Cimbom Monaco'dan cevap bekliyor. Diagne'yi satmayı planlayan Galatasaray, golcü arayışında dünyaca ünlü isimle el sıkıştı. Kolombiyalı forvetin maaş konusu da halledilmiş durumda. Yıldız futbolcunun 7 milyon Euro'luk maaşının 3.5 milyonu kulüp, 3.5 milyonu sponsor desteğiyle ödenecek. Monaco transfere onay verdiği an Falcao imzayı atacak.

8- Fenerbahçe yıldız forveti istiyor. Sarı Lacivertliler, Chelsea'nin golcüsü Batshuayi için transferin son gününe kadar bekleyecek. Forvet hattını Max Kruse ve Vedat Muriç ile güçlendiren Fenerbahçe, Michy Batshuayi'yi kiralamak için harekete geçti. İngiliz ekibi ve Belçikalı golcüden de transferde öncelik sözü alındı.

9- Cimbom'un gözü Fener'in eski yıldızında. Fulham'dan Jean Michael Seri'yi ve Bursaspor'dan Okan Kocuk'u transfer eden Galatasaray, eski Fenerbahçe oyuncusu Josef de Souza'yı kadrosuna katmaya çok yakın. Oyuncu ile anlaşan sarı-kırmızılılar, Al Ahli kulübünü ikna etmeye çalışıyor.

10- Sarı Lacivertliler'in Kalinic ısrarı yanıt verdi. Atletico Madrid'in kiralamaya sıcak baktığı hırvat golcü Kalinic için yeni bir süreç başlıyor. Menajer Mirsad Türkcan Atletico'nun golcüsü Kalinic için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Batshuayi'yi bekleyen Fenerbahçe, Hırvat yıldızı yeniden listeye aldı.
OGÜNhaber