12 Temmuz 2019 Transfer haberleri...

Günün transfer haberleri / 12 Temmuz 2019

2- Galatasaray, Mbaye Diagne'nin satılması durumunda 26 yaşındaki Ahmed Musa'yı kadrosuna katacak. Aynı zamanda forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor da oyuncuyu kiralık olarak transfer etmenin peşinde.

1- Fenerbahçe için Türkiye'ye gelen Garry Rodrigues dün gece 00.10'da İstanbul'a indi. Yıldız futbolcu sağlık kontrolünün ardından imzayı atacak ve Topuk yaylası kampına katılacak.

3- West Ham United ile anlaşamayan Gary Medel, Marsilya'nın radarında. Fransa ekibinin yöneticileri önümüzdeki günlerde oyuncuyla masaya oturacak.

5- Fernando'yu Sevilla'ya gönderen Galatasaray, Brezilyalı futbolcunun yerine Manchester City'den Fabien Delph'i düşünüyor.

4- Geçtiğimiz sezonun devre arasında Fenerbahçe'ye katılan Miha Zajc için Fiorentina talip oldu ancak Slovenyalı futbolcu, menajerine kendisine kulüp aramaması gerektiğini Fenerbahçe'de kalmak istediğini iletti.

6- Geçen sezon bitmeden Beşiktaş'ın kiralama teklifi yaptığı milli futbolcu Çağlar Söyüncü için Leicester City'nin kararı bekleniyor.

7- Galatasaray ile anlaşan Emre Mor'a menajerlik şirketi ihtar çekti. Şirket, aradan çıkarıldıkları gerekçesiyle mahkemeye gidecek.

8- İtalyan basını, Juventus'un Sami Khedira'yı gözden çıkardığını duyurdu. Khedira, Fenerbahçe için kararını verecek.

9- Dorukhan Toköz Udinese'de. İtalyan basını, genç yıldızın 10 milyon euro'ya Udinese'ye transferinin tamamlandığını yazdı.

10- Fenerbahçe, Badou Ndiaye'yi istiyor. Fenerbahçe, Ndiaye'yi kiralamak için İngiliz ekibi Stoke City'ye teklifte bulundu.

11- Fenerbahçe, Başakşehir'den Mahmut Tekdemir ve İrfan Can Kahveci ile ciddi şekilde ilgileniyor. Sarı-lacivertli ekip bu iki oyuncunun transferi durumunda Zajc ve Jailson'u gönderecek.

12- Futbolu Galatasaray'da bırakmak isteyen Arda Turan kulüp yöneticilerini ikna etti. Fatih Terim onay verirse yıldız futbolcu Galatasaray forması giyecek.

13- Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren İsmail Köybaşı, Beşiktaş'a geri dönmek istedi fakat siyah-beyazlı ekibin genç oyuncuları düşünmesi nedeniyle defter kapandı.

5- Fernando'yu Sevilla'ya gönderen Galatasaray, Brezilyalı futbolcunun yerine Manchester City'den Fabien Delph'i düşünüyor.
OGÜNhaber