1 Ağustos 2019 Perşembe transfer haberleri...

Günün transfer haberleri / 1 Ağustos 2019

2- Kartal'ın hedefi yeniden Konoplyanka... Boyd ve Douglas transferleriyle harekete geçen Beşiktaş'ın, sol kanat harekatında gündemine yine Schalke'li Yevhen Konoplyanka'yı aldığı ortaya çıktı. Almanya'dan ayrılmaya karar veren 29 yaşındaki yıldız futbolcuyla yapılan pazarlıklarda önemli aşama kaydedildiği öğrenildi.

1- Fener'de gündem Kolarov... Fenerbahçe kadrosuna katmak istediği Kolarov'a sonunda kavuşuyor. Kolarov transferinde tam yetki verilen menajer Mirsad Türkcan, sarı-lacivertliler adına transferi bitirmek için önceki gün İtalya'nın başkenti Roma'ya uçtu. Daha önce anlaşma sağlanan Roma'nın Sırp sol bekiyle birkaç gün içerisinde resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor.

3- Falcao resti çekti. Galatasaray'ın transferi için uzun uğraşlar verdiği Radamel Falcao kulübü Monaco'ya resti çekti. 33 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu, Fransız kulübüne, "Kalırsam 12 milyon Euro ödeyeceksiniz. Bırakın gideyim" dedi. Monaco, forvet bölgesine transfer yaptıktan sonra Falcao'yu Cimbom'a verecek.

4- Trabzonspor 'Lille'llah ettirdi. Lille, Yusuf Yazıcı için yeniden Trabzonspor'a 16 milyon Euro + stoperleri Edgar Le ve sonraki satışından yüzde 10 pay teklif etti. Ancak yönetim bunu da beğenmedi ve teklifi geri çevirdi.

5- Fenerbahçe transferlere başlıyor. Fenerbahçe yönetimi transferde gaza bastı. Sarı-lacivertliler, Huddersfield'li Mathias Zanka dışında sol bek, stoper, ön libero ve forvet transferi yapacak. Sarı Lacivertli kulübün transfer adayları; Romalı sol bek Aleksandar Kolarov ve stoper Juan Jesus, Stuttgartlı Orel Mangala, Sevillalı İbrahim Amadou, Evertonlı Morgan Schneiderlin ve Paris'li Choupo Moting. Fenerbahçe bu yedi isimden dördünü transfer edecek.

7- Trabzon'da beklenen adam Sturridge... Trabzonspor, Sturridge'nin cevabına kilitlendi. Son görüşmede birkaç gün daha süre talep eden 29 yaşındaki İngiliz santrfor, yarın akşama kadar 'evet' demezse Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ndeki rakibi Sparta Prag maçında forma giyemeyecek. Gelişmeler olumlu yönde ilerliyor.

9- Galatasaray Diagne'den kurtuluyor. Sarı-kırmızılıların elinden çıkarmak istediği Mbaye Diagne'yi Katar kulübü Al-Rayyan'a satacak. Diagne'nin satışından Galatasaray'ın 15 milyon Euro gelir elde etmesi bekleniyor.

6- Beşiktaş'ta stoper arayışları... Indi'de sorun yaşayan Beşiktaş rotayı Portekiz'e çevirdi. Siyah beyazlı yönetim, Guimares'li Sambacı Pedrao Silva'yı gözüne kestirdi. Yönetim, Boyd transferinde iyi ilişkiler kurduğu Portekiz kulübü ile masaya oturacak. Beşiktaş, stoper transferine hız verdi. Siyah-beyazlılar, Manchester City'nin bedelsiz gönderme kararı aldığı Mangala için yaptığı görüşmede de önemli bir mesafe katetti. Senelik 1.5 milyon Euro teklif edilen Mangala'dan sağlık raporu istendi.

8- Süper Lig'in yeni ekibi Gazişehir harekete geçti. Gazişehir Gaziantep iki yıldızı bitirmek üzere. Eski Beşiktaşlı kaleci Fabri ile imza aşamasına gelen Gazişehir yıllık 2 milyon Euro isteyen Bony ile de pazarlıkta sona yaklaştı.

10- Beşiktaş'tan Mahmut Tekdemir atağı... Fenerbahçe'nin de istediği Mahmut Tekdemir için Beşiktaş Lens+bir miktar para teklif etti. Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk onay verirse başkanlar da detayları görüşecek.
OGÜNhaber