Fikret Orman, gazeteciler tarafından sorulan transfer haberlerini yanıtladı. ''Eksik bölgelerimizi tamamlamamız lazım.'' dedi.

Fikret Orman'dan transfer açıklaması

''Kampa kadar Beşiktaş kaç isimle anlaşmış olur'' sorusuna Orman: "Eksik bölgelerimizi tamamlamamız lazım. Önceki senelerde, bize sahada katkısı olmayan oyunculara ücretler ödedik. Sol stoperle alakalı özellikle bir isteğimiz var. Önemli olan doğru maliyetle, doğru oyuncu bulmak."

Orman: "Transfer dönemi ağustosun sonuna kadar devam ediyor. Abdullah hocamız, etrafına ışık saçıyor. İşlerinde de çok iyiler. Dün çekilen fikstüre hazır kadromuzla çıkacağız inşallah."

Orman: "Burak çok iyi bir Beşiktaşlı. Kendisi futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyordu, o şekilde de devam ediyoruz. Burak'ı bırakmayı istemiyoruz. Kimse gelip benimle konuşmadı. Binamızın önünde fotoğraf çektirmeleri de hoş. Başka bir şey söylemek istemiyorum."

Orman: "Arda Turan çok kıymetli bir oyuncu ama bizim o mevkide önemli oyuncularımız var. Beşiktaş'ın Arda'yla ilgili hiçbir girişimi olmadı." Orman: "Dorukhan, tam bir Beşiktaşlı. Kendisini takıma da taraftara da çok sevdirdi. Kendisine teklif geldi, evet. Ancak onu satma niyetimiz yok. Kendisi talep etmedği sürece göndermeyi düşünmüyoruz."
OGÜNhaber