Sizler için dünyanın en pahalı 5 otomobilini sıraladık.

Dünyanın en pahalı 5 otomobili

Mercedes-Benz Maybach Exelero, 700 beygir, 6 metre uzunuluğunda, 12 silindirli, çift turbo teknolojisine sahip Alman devinin fiyatı 8 milyon dolar.

Bugatti Chiron, uzun yıllardır performansı yüksek araçlar üreten Fransız firması, geleneği Chiron modeliyle sürdürüyor. 1,9 ton ağırlığa sahip araç, 1,500 beygir gücünde. Değeri ise 3,4 milyon dolar.

Ferrari Pininfarina Sergio, dünyanın en büyük otomobil şirketlerinden biri olan Ferrari, başarılı işlere imza atan tasarım şirketi Pininfarina ile ortak bir çalışma içerisine girdi. Daha sonrasında ortaya Ferrari Pininfarina Sergio çıktı. Doğal emiş gücüne sahip, 605 beygir bu araç ortalama 3 milyon dolar.

Lamborghini Veneno, İtalyan arabalarını hepimiz severiz. Lamborghini Veneno bunlardan biri. Hız ve lüx seven insanlar için sadece 9 adet üretilen araç ,750 beygir gücüne sahip V12 motor ve 7 vitesli. Aracı satın almak isteyenler, 4.5 milyon doları gözden çıkarmak zorunda.

Koenigsegg CCXR Trevita, İsveçli mühendisler tarafından geliştirilen bu araç, elmas tozu emdirilmiş reçine ile kaplanmıştır. Özel olarak üretilen otomobilden, dünyada yalnızca 6 adet var. Yaklaşık 1.018 beygir gücüne sahip aracın değeri 4,8 milyon dolar.
OGÜNhaber