İstanbul Büyükşehir Belediyesi İsmek (Hayat Boyu Öğrenme Merkezi) her sene olduğu gibi bu senede Feshane’de düzenlediği sergisinde kuruluşunun 21. Yılını görkemli bir defile ile kutladı.

21. Yılına yakışır görkemli defile

Haber/ Semiha Kozlucalı: İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Alışık ailesinin işbirliği sonucunda kurulan, oyunculuğunun yanı sıra modacı kimliğiyle tanınan Çolpan İlhan’ın adını taşıyan ‘İsmek Çolpan İlhan Moda Okulu’ sektörün önde gelen isimlerinin davetli olduğu organizasyonda ilk defilesini gerçekleştirdi.

İsmek Çolpan İlhan Moda Okulu moda tasarım bölümünde 8 ay boyunca eğitim alan öğrencilerinin mezuniyetlerini Feshane Kültür Merkezi’nde öğrencilerinin final projesi sonucu oluşan ‘Döngü Koleksiyonu’ile görkemli bir defileyle taçlandırdı.

Döngü koleksiyonunda bir kelebeğin yaşam döngüsü, bir böceğin döngüsü, atmosferin döngüsü gibi 45 farklı tasarım hayat buldu.

Davetliler tarafından büyük ilgi gören defilenin kareografi ve casting’i Ferhan Aral ve Onur Hazar tarafından gerçekleştirilirken saç ve makyaj uygulamaları İsmek Merter Güzellik Merkezi öğrencileri tarafından, defile çekimlerini ise İsmek Çolpan İlhan Moda Okulu Moda Fotoğrafçılığı bölümü öğrencileri gerçekleştirildi.

Tasarımcı adayı öğrencilerin de sahneye çıktığı defilede kapanış konuşmasını İsmek Çolpan İlhan Moda Okulu Moda Programı Bölüm Başkanı Nilay Güner yaparken öğrencilerin isteği ile sahneye çıkan Sıdıka Davutoğlu, Rabia Aksoy, Nilufer Gulas, Sena Gülseren, Ceyhan Ekinci, Betül Bilen, Ayfer Bayram, Leyla Çakıroğlu gibi alanında uzman birçok eğitimci defilelerinin heyecanını öğrencileri ile birlikte yaşadı.

OGÜNhaber Ailesi olarak Çolpan İlhan Moda Okulu öğrencilerine başarılar dileriz..

OGÜNhaber