İşte bu yıl düğün organizasyonunda karşılaşabileceğiniz yeni trendler!

2017 Düğün Trendleri

Babet ya da düz beyaz ayakkabılar yerine bu sene metalik renkte rose gold ayakkabılar 2017 yazında şık bir düğünün vazgeçilmezi.

Abartılı şaşalı gelinlikler yerine 2017 düğünlerinde artık kısa, yalın ve zarif işlemeleriyle gelinlerin doğal güzelliklerini vurgulayan sade gelinlikler tercih ediliyor.

Geçen sene düğün salonlarını ele geçiren bordo renk bu sene unutulmuş durumda, bu yıl trend evlenecek beyler için damatlıklar slim fit mavi ve lacivertten oluşuyor.

Düğünlerde görmeye alıştığımız düz ve abartılı topuzlar bu sene yerini çiçeklerle veya sade bir toka ile tamamlanan dağınık saçlara bıraktı.

Bu sene gelin alma sırasında gelin ve annesine çiçek hediye etmek ve davul zurnanın yanına farklı müzisyenler de getirip gelin evi önünde eğlenceli bir tören yapmak düğünlerde gördüğümüz yeni trendler arasında yerini aldı.

Göl kenarı, orman ve bunun gibi evlilikle alakasız yerlerde zoraki olarak "mutluluktan ölüyoruz" pozu vermek bu sene gözden düştü. Onun yerine artık çiftlerimiz düğün günü sadece kendilerini çekecek bir ekip tutup bu işin profesyonellerine "düğün günü belgeseli" adı altında video yaptırıyor.

Doğaçlamaya ve zorla halaya kaldırılmaya son! 2017'de özellikle ünlü düğünlerinde çiftin ve ailelerinin aylar önceden çalışmaya başladığı, adeta bir gösteri havasanda geçen danslar yeni trendimiz.

Geçtiğimiz yıl da olduğu gibi bu sene de beyaz cansız çiçekler yerine rengarenk canlı gelin buketleri düğünlerde boy göstermekte. Ancak bu sene buketlere estetik ve romantik bir hava katan kurdeleler eşlik ediyor.
OGÜNhaber