Titanic ve Avatar gibi ünlü filmlerin yönetmenliğini yapan James Cameron, Avengers: Endgame filmi için anlamlı bir paylaşım yaptı.

Ünlü yönetmen James Cameron'dan manidar paylaşım

Dünyaca ünlü Titanic filminin yönetmeni, senaristi ve aynı zamanda kurgu yönetmeni olan James Cameron, Avengers filminin Titanic'i geride bırakmasının ardından sosyal medya hesabından oldukça anlamlı bir paylaşımda bulundu.

Marvel'in en son vizyona giren filmi Avengers: Endgame, elde ettiği 2,27 milyar dolarlık hasılat ile sinema tarihinin en çarpıcı filmlerinden biri olan Titanic'e ait 2,18 milyar dolarlık hasılat rekorunu egale etmeyi başardı.

Cameron, İnstagram üzerinden paylaştığı fotoğrafta şu ifadeleri kullandı; “Kevin (Marvel patronu Kevin Kevin Feige) ve Marvel’daki herkese, Bir buzdağı, gerçek Titanic’i batırdı. Titanic’imi batırmak için bir Avengers yeterliymiş. Bu ışık fırtınası gösterisindeki herkes, inanılmaz başarınıza selam duruyor. Siz yalnızca film endüstrisinin canlı ve iyi durumda olduğunu değil, aynı zamanda hiç olmadığı kadar büyük olduğunu da gösterdiniz.” Ayrıca fotoğrafta Avengers: Endgame filminin logosuna çarpan Titanic gemisi gözlerden kaçmıyor.
OGÜNhaber