Sinema severler için televizyon bugün oldukça eğlenceli. Televizyonda hangi filmler var? İşte 26 Temmuz Cuma TV'de film programı...

TV'de bugün film ekranı / 26 Temmuz Cuma

Kanunsuz Topraklarda - Savage Dog // 1959 yılında, merhametin olmadığı bir dönemde, Çinhindi'nde, yani kurallar ve kanunların işlemediği topraklarda, bir efsane doğacak ve her şeyi değiştirecektir. // Aksiyon severler için Scott Adkins'in başrolünde olduğu bu film iyi bir alternatif. Yönetmen koltuğunda Jesse Johnson oturuyor.

Kanal D // 20:00 // Jason Bourne // The Bourne Supremacy ve The Bourne Ultimatum filmlerinin yönetmeni Paul Greengrass, CIA’in en ölümcül, eski ajanının karanlıktan çıkışını konu alan Universal Pictures’ın Bourne serisinin yeni bölümünde Damon’a bir kez daha yönetmen koltuğunda eşlik ediyor.Jason Bourne filminde Damon’a Alicia Vikander, Vincent Cassel ve Tommy Lee Jones eşlik ederken Julia Stiles serideki rolünü tekrar canlandırıyor. Robert Ludlum’ın yarattığı karakterlere dayanan film, Greengrass ve Christopher Rouse tarafından yazıldı. 2004 yılında gözden kaybolan Jason Bourne yeniden ortaya çıkıyor. Artık hafızası geri gelen ve kim olduğunu hatırlayan Bourne, geçmişindeki sırları keşfetmeye karar veriyor. Babasının ölümü hakkındaki gerçekleri aydınlatmak için girdiği tehlikeli yolda onu durdurmak için çok güçlü düşmanlar karşısına çıkıyor.

Star TV // 20.00 // Mad Max: Öfkeli Yollar - Mad Max: Fury Road // Çalkantılı geçmişi Mad Max'i hayatta kalmak için en iyi yolun yalnız olmak gerektiğine inandırmıştır. Yine de, Furiosa adlı liderlerinin peşinde çorak topraklardaki savaş ortamından sürekli kaçarak hayatta kalmaya çalışan bir grubun arasına sürüklenir. Yaşadıkları ortamı zalimce yöneten Immortan Joe'dan kaçmaktadırlar. Joe ise kendisinden çalınan ve yeri doldurulamayacak derecede önemli kaybının peşindedir. // Son yılların en iyi görsel efektlerine sahip bu müthiş aksiyonda kadro adeta yıldızlar geçiti. Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne'ın yer aldığı filmde yönetmen koltuğunda George Miller var.

Beyaz TV // 21:15 // Gizli Dünya - Room // Beş yaşındaki Jack ile annesi, bir odaya hapsedilmiş şekilde yaşamaktadır. Küçücük oda içinde oğlu için koca bir evren yaratan Ma, riskli bir kaçış planlar ve gerçek dünya ile yüzleşir. // Güzel oyuncu Brie Larson'un başrolündeki bu filmi kesinlikle kaçırmayın. Lenny Abrahamson rejisör koltuğunda oturuyor.

Trt2 // 21:30 // Aşkın Sessizliği - Tous les soleils // 15 yaşındaki kızı Irina ve anarşist kardeşi Luigi ile aynı apartman dairesinde yaşayan Alessandro, Strasbourg Üniversitesi'nde müzikoloji öğretmenidir. Ayrıca hastanelerde gönüllü olarak hastalara kitap okumaktadır. Alessandro için hayat her zaman güllük gülistanlık değildir. Herşeyden önce eşini kaybetmiştir ve bunu hiçbir zaman atlatamamıştır. Kardeşi, asla bir işe yaramayan asalağın tekidir. Kendini yakın gördüğü tek varlık kızı İrina ise gün geçtikçe büyümekte ve karakteri değişmektedir. Bir gün karşısına çıkan Floransa adlı genç ve güzel bir kadın, Alessandro'nun hayatını değiştirecektir. Bu şansı kullanacak mıdır, kızıyla uğraşmayı bırakacak mıdır, genç yaşta ölen karısını unutabilecek midir? // 2011 yapımı bu Fransız komedisi türünün iyilerinden. Stefano Accorsi'nin performansı şapka çıkarılası. Filmin yönetmeni ise Philippe Claudel.

Star TV // 22:30 // Aşıklar Şehri - La La Land // Film oyuncu olmayı çok isteyen Mia ve kendini caza adamış olan Sebastian'ın hikayesini merkezine alıyor. Mia ve Sebastian'ın yolları Los Angeles'ta trafiğin sıkışık olduğu bir gün keşisir. İkisi de hayallerini gerçekleştirmek için türlü zorluklarla mücade etmek zorundadır. Mia ve Sebastian birbirlerine aşık olduklarında hayatları tamamen değişecek ve hayallerinden uzaklaşacaklardır. // Ryan Gosling, Emma Stone, Amiée Conn ve Terry Walters'ın başrollerinde bu müzikalde yönetmen koltuğunda sevdiğimiz bir isim var; Damien Chazelle.
OGÜNhaber