Televizyonda hangi filmler var? İşte 25 Haziran Salı TV'de film programı...

TV'de bugün film ekranı / 25.06.2019

Sinema TV // 17.30 // Günah Keçisi - The Scapegoat // Sene 1952… John Standing (Matthew Rhys), kendisine tıpatıp benzeyen Johnny Spence (Matthew Rhys) ile karşılaşır. İkisi de o gece sarhoş olur fakat John sabah uyandığında Johnny onun kimliğini ve tüm diğer eşyalarını alıp kaçmıştır. Johnny'den ona kalan eski bir ev, uyuşturucu bağımlısı bir anne, gidişatı kötü bir evlilik ve darmadağın bir ailedir. John zamanla yeni hayatına alışır ve her şeyi yoluna koyar. Ancak bir süre sonra aniden çıkagelen Johnny'nin, John için bambaşka planları vardır. Aynı adlı romandan uyarlanan bu dramanın yönetmen koltuğunda charles Sturridge bulunuyor.

Kanal D // 22.45 // Suç Ortağı - Stolen // Hırsız ve aynı zamanda aile babası olan Will Montgomery, ortakları Vincent, Riley ve Holt ile 10 milyon dolar çalar. Kaçarken Vincent ile tartışır ve ortakları Will'i geride bırakır. FBI tarafından yakalanan Will, geride delil bırakmamak için 10 milyon doları da yakar. Olayın üzerinden 8 yıl geçer ve Will hapisten çıkar. Ancak kısa süre sonra Vincent arar ve kızı Alison'ı kaçırdığını, parayı vermezse onu öldüreceğini söyler. Şimdi Will'in kızını kurtarmak için hızlı hareket etmesi ve kusursuz bir plan yapması gerekmektedir. Nicolas Cage severler için kaçırılmayacak bir film. Yönetmen koltuğunda Simon West'in oturduğu bilmde Cage'e Malin Akerman ve Josh Lucas eşlik ediyor.

Sinema TV // 21.30 // Geliş - Arrival // Birden çok uzay gemisi dünyaya iniş yapınca dünya adeta sarsılır. Amaçlarının ne olduğu bilinmeyen uzaylılarla iletişim kurmanın yolları aranmaya başlar. Uzaylılarla iletişim kurması için ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks çağrılır. Doktora yardımcı olması için de fizikçi Ian Donnelly seçilir. İkilinin artık en önemli görevi uzaylıların barışçıl mı yoksa istilacı mı olduğunu belirleyebilmektir. Bu süreçte bir diğer zorluk da ordunun ısrarcı bir şekilde saldırı yanlısı olması olacaktır... Daha önce çok rastlanmayan türde bir bilim kurgu olan bu filmin başrolünde Superman'in sevgilisi Louis Lane rolünde boy gösteren Amy Adams ve Marvel'ın Hawkeye'ı Jeremy Renner bulunuyor. Filminin yönetmen koltuğunda ise Denis Villeneuve var.

Beyaz TV // 19.30 // Dünyadan Sonra - Titan A.E // Sene 3028... Enerji formunda uzaylılar olan Drejler, Dünya’yı yok ederler. İnsanlığın son kalan üyeleri, yüzlerce uzay gemisi ile dünyadan kaçarlar. Kaçanlardan biri de babasının ona vermis olduğu özel yüzüğü takan Cale adında bir gençtir. 15 yıl sonra Cale, ortadan kaybolduğu için babasından nefret eden ve zor şartlarda hayatta kalmaya çalışan bir adamdır. Ancak Joseph Korso adında bir Kaptan Cale’ye ulaşır ve bir Titan’ın yeni bir dünya inşa etmek için çalıştığını, onun da yardımının gerektiğini anlatır. Drejler ise çoktan bu Titan’ın peşine düşmüştür. Yönetmenliğini Gary Oldman ve Don Bluth'ın birlikte yaptığı film animasyon severler için harika bir seçenek.

Show TV // 20.00 // Kayıp İnci // İdealist bir gazeteci olan Cemal, yaptığı bir haber nedeniyle çalıştığı gazeteden kovulur. Elinde çayı ve simidiyle başı boş gezinirken parkta çok güzel bir genç kızla karşılaşır. Bu sessiz ve tuhaf kız aniden bayılır. Hastanede kızın açlıktan bayıldığını öğrenen Cemal, ona yardım etmeye karar verir. Kız İstanbul’a birkaç gün önce gelmiş, otobüsten iner inmez her şeyini çaldırmış, açlık ve yorgunluktan bitkin düşmüştür. Genç kız kendisini büyütenlerin gerçek ailesi olmadığını öğrenmiş, üvey annesi ölmeden önce ona bazı ipuçları vererek gerçek ailesinin İstanbul’da yaşadığını söylemiştir. Cemal tüm araştırmalarına rağmen kızın geçmişi hakkında bir ipucu bulamaz. Başrollerinde İsmail Hacıoğlu ve Sune Selen'in olduğu bu dramada yönetmen koltuğunda Özer Kızıltan bulunuyor.

Sinema TV // 23.45 // ölümcül Oyun - Goodnight Mommy // Yazın en sıcak günlerinde, ıssızlığın ortasında bir tarafı ormanla diğer tarafı mısır tarlalarıyla çevrili bir evde dokuz yaşındaki ikiz kardeşler annelerinin eve dönmesini beklemektedirler. İkizlerin, geçirdiği estetik ameliyatlar sonrası bandajlarla sarılı bir şekilde eve dönen kişinin anneleri olmadığından şüphelenmeye başlamaları uzun sürmeyecektir. Korku severler ekran başına, alışılagelmiş korku filmlerinden sıkıldıysanız bu filmi kesinlikle izlemelisiniz. Filmin yönetmenliğini iki Avusturyalı, Severin Fiala ve Veronika Franz üstleniyor.
OGÜNhaber