Televizyonda hangi filmler var? İşte 22 Temmuz Pazartesi TV'de film programı...

TV'de bugün film ekranı / 22 Temmuz Pazartesi

Sinema TV // 19.30 // Vahşiler Firarda - Hunt For The Wilderpeople // Bella ile Hector, Yeni Zelanda’da kırsal kesimde yaşıyan ve bölgenin sorunlu çocuğu Ricky'nin koruyucu ailesi olan bir çifttir. Bazı ayarlamalar sayesinde işler gayet yolunda gitmekte ve Ricky koruyucu ailesiyle mutlu bir hayat yaşamaktadır. Ancak üvey anne Bella’nın ani ölümü ile işler karışır. Çocuk hizmetleri kurumu, Ricky'yi Hector'dan almak ve bir yetimhaneye yerleştirmek için harekete geçer. Ricky bu durumu kabullenemez ve oraya gitmemek için üvey babası Hector ile ormanın derinliklerine doğru kaçarak bir yolculuğa çıkar. Durum ulusal bir mesele haline gelir. Kolluk güçleri ve çocuk hizmetleri kurumunun görevlileri Hector ve Ricky’yi yakalamak için vahşi doğada peşlerine düşerler. Ancak birbirlerini seven bu ikiliyi ele geçirmek hiç de kolay olmayacaktır. // Taika Waititi'nin yazıp yönettiği filmde Rachel House, Rhys Darby ve Cohen Holloway gibi isimler öne çıkıyor.

tv8 // 20.00 // Osman Pazarlama // Osman, sevdiği kızın ailesine kendisini ispat etmek için zengin bir iş adamı olma hayali kurmaktadır. Parlak fikirlerine yatırımcı ararken türlü maceralara atılan Osman'ın, bu süreçte en büyük yardımcıları arkadaşları Erkan ve Songül olacaktır. // Şahan Gökbakar'ın başrolünde olduğu filmin yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar yer alıyor.

Sinema TV // 21.30 // Kral İçin Hologram - A Hologram For The King // Film, 2012 tarihli aynı adlı romandan sinemaya uyarlandı. Yönetmen Tom Tykwer 2012 yapımı Cloud Atlas filminde de Tom Hanks ile çalışmıştı. Alan Clay, 54 yaşında, Amerikalı, 2010 ekonomik krizinden sonra işini ve evini kaybetmiş, eşinden boşanmış depresif bir adamdır. Hayatının anlaşması olacağını düşündüğü bir iş için Suudi Arabistan'a yollanır. Görevi, Suudi Arabistan hükümetine holografik bir telekonferans sistemi satmaktır. Böylece kayıplarını kapatabilecektir. Cidde kentinde bildiğinden bambaşka bir dünya ve kültürle tanışan Clay, yerel geleneklere ve bürokrasiye alışmaya çalışırken esprili taksi şoförü ve güzel Arap doktor ile tanışır. İçinde bulunduğu durumu onların yardımıyla da kolaylaştırmaya çalışırken Çinliler'in de aynı işe talip olması, işini bir hayli zorlaştıracaktır. // Tom Tykwer'in yönettiği filmin başrolünde Tom Hanks yer alıyor.

Star TV // 21.45 // Avanak Apti // Apti, duvarlara film ya da şarkıcı afişleri yapıştırarak hayatını kazanan saf bir delikanlıdır. Bir gün afişini gördüğü şarkıcı Nevin Şenses'e aşık olur. Ancak bilmediği bir şey vardır. Mafya babası Barut Osman da Nevin'e aşıktır. Apti, aşkı uğruna Barut Osman'a kafa tutar. Şansı ve zekası yardımıyla Barut Osman'ı yenmeyi başarır. // Kemal Sunal ve Natuk Baytan'ın birlikte çalıştığı bir başka klasik. Ayşen Gruda, Ali Şen ve Ünal Gürel gibi isimler de filmin kadrosunda yer alıyor.

Beyaz TV // 21.45 // Gizli Hedef - The Cold Light of Day // Ailesiyle İspanya'ya tekne seyahatine giden Will, yüzmeden döndüğünde tekneyi bomboş bulur. Ailesinin ajanlar tarafından kaçırıldığını öğrenir ve onları bulmak için harekete geçer. Bulduğu ipuçları sonunda onu gizemli bir çantaya götürecektir. // Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver ve Verónica Echegui gibi aksiyonun önemli isimlerinin yer aldığı filmin yönetmen koltuğuda Mabrouk El Mechri yer alıyor.

Show TV // 22.30 // Gizli Dosya - Truth // Ünlü CBS haber kanalı yapımcısı Mary Mapes, 2004 başkanlık seçimlerine kısa bir süre kala, aday Bush'un Vietnam Savaşı'na katılmamak için bir takım gizli yollara başvurduğunu belgeler. Ancak, belgelerin sahte olduğu iddiası ortalığı karıştırır. // James Vanderbilt'in yönettiği filmde Cate Blanchett, Robert Redford ve Topher Grace başrollerde.

Sinema TV // 23.15 // Kayıp Z Şehri - The Lost City Of Z // İngiliz kaşif Percy Fawcett'in gerçek hikayesini ele alan filmin yönetmenliğini James Gray üstleniyor. Kendini Amazon ormanlarına adayan Percy, yaptığı araştırmalar sırasında bir uygarlığa ait kalıntılara rastlar. Bulduğu kanıtlar bilim dünyası tarafından pek ciddiye alınmaz. Ancak Percy karısı ve oğlunun da desteğini alarak Amazon'a geri döner. 1925 yılında ise gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. // James Gray'in yönettiği filmin başrollerinde Charlie Hunnam, Robert Pattinson ve Sienna Miller yer alıyor.

Kanal D // 22.45 // El Nino // Nino, tekne tamiratı yaparak hayatını kazanan genç bir adamdır. Arkadaşı Compi ile bir partiden çıktıklarında Halil adında Müslüman bir genç ile karşılaşırlar. Halil’in amcası Rachid, uyuşturucu satıcısıdır. Compi’nin de ısrarı ile Nino, bir tekne ile Afrika’dan İspanya’ya uyuşturucu taşımayı kabul eder. Diğer yanda ise Jesus adında bir narkotik polisi, Ingles adında bir uyuşturucu satıcısının peşindedir. Kısa yoldan para kazanmayı umut eden Nino’yu ise hiç ummadığı olaylar beklemektedir. // Daniel Monzon'un bu filminin başrollerinde Ian McShane, Luis Tosar, Sergi López, Bárbara Lennie yer alıyor.
OGÜNhaber