Televizyonda hangi filmler var? İşte 9 Temmuz Salı TV'de film programı...

TV'de bugün film ekranı / 09.07.2019

Sinema TV // 19.45 // Oda - The Keeping Room // Avatar'dan tanıdığımız Sam Worthington başrollerden birinde... Amerikan İç Savaşı'nın son günlerinde hayatlarında hiçbir erkek olmayan yalnız başına üç kadın evlerini ve kendilerini topraklarına giren düşman birliklerinden gelen iki askerden korumaya çalışırlar. // Hailee Steinfeld, Sam Worthington ve Brit Marling'in başrollerinde olduğu filmin yönetmen koltuğunda Daniel Barber yer alıyor.

Beyaz TV // 21.00 // Avcılar - The Hunters // İki kardeş, ailelerinin kaybolmasından sonra öğrenirler ki aileleri kendilerini masallardaki büyülü nesneleri bulmaya ve korumaya adamışlardır. Anne ve babaları kaybolan kardeşler ailelerini bulmak ve dünyayı kötülüğün pençesinden kurtarmak için eski dostları Mason’dan yardım isterler ancak fark ederler ki düzenbaz Mason, Flynn'lerin korumaya çalıştığı her dileği gerçekleştirebilen büyülü aynanın peşindedir. Bu ayna Pamuk Prenses'in kaderinde de önemli bir role sahip olmuş olan aynanın ta kendisidir. // Yönetmen koltuğunda Nisha Ganatra'nın bulunduğu filmin başrollerinde Robbie Amell, Alexa PenaVega, Victor Garber ve Kira Clavell yer alıyor.

Sinema TV // 21.30 // Aile Babası - Blackrock Recruiting şirketine alınacak elemanların kararını veren teknik eleman avcısı Dane Jensen, şirkette iyi bir konum elde edebilmek için fırsat kollamaktadır. Ancak bu sırada Dane'in çocuğu hastalanır. Dane işi ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. // Gerard Btler ve Gretchen Mol'ın başrolünde olduğu filmin yönetmeni Mark Williams

TRT 2 // 21.30 // Büyük Umutlar - Great Expectations // Küçük ve sevimli bir sahil kasabasında kızkardeşiyle birlikte yaşayan sekiz yaşındaki Finnegan Bell, hayattaki tek mutluluğu resim yapmak olan, geri kalan zamanlarda ise kasabanın varlıklı ailelerinden birinin yeğeni olan Estella ile vakit geçirmekten mutluluk duyan öksüz bir çocuktur. Bir gün hapishaneden kaçan kelepçeli bir mahkuma yardım eden Finnegan, adamın zincirlerinden kurtulmasını sağlar ve bu olay küçük çocuğun evriminde büyük bir rol oynar. Aradan 10 yıl geçer... Eski aşkı Estella'ya tekrar kavuşmak isteyen Finnegan, genç kadını New York'ta ziyaret edecek ancak işler beklendiği gibi gitmeyecektir. // Charles Dickens'ın aynı isimli ünlü romanından uyarlanan 1998 yapımı filmin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Alfonso Cuaron, başrollerinde ise Ethan Hawke, Gwyneth Paltrow ve Robert De Niro gibi ünlü simalar var.

Show TV // 22.00 // Her Şey Mümkün// Zengin bir işadamı, sevgilisiyle birlikte yakalandığı fotoğraflarla şantaja maruz kalınca başka bir çare bulmak zorunda kalır. Bu da tesadüfen varlığından haberdar olduğu, kendisine ikizi gibi benzeyen, piyangoyu kazanıp tüm eski hayatını geride bırakmış tesisatçı İbrahim ile yer değişmesi olur. Ancak güzel sevgilisinin bu 'kopyaya' aşık olması üzerine işler kontrolden çıkacaktır. // Alper Babayağmur'un yönettiği filmde Yetkin Dikinciler, Azra Akın, Levent Ülgen, Goncagül Sunar yer alıyor.

Sinema TV // 23.30 // Ayna - Looking Glass // Kızlarını trajik bir kazada kaybeden Ray ve Maggie, yeni bir hayata başlama umuduyla bir motel satın alırlar. Fakat Ray, bir şeylerin garip olduğunu hisseder ve motelin garip bir cinayetle bağlantısı olduğunu bulur. Bir gün bodrum katında dolaşırken odalardan birinde çift yönlü bir ayna bulan Ray, ilginç şeyler görmeye başlar. Ray'in, evliliği, akıl sağlığı ve hayatı tehdit altındadır. // Tim Hunter'ın yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Nicolas Cage, Robin Tunney, Marc Blucas gibi isimler yer alıyor.
OGÜNhaber