Televizyonda hangi filmler var? İşte 4 Temmuz Perşembe TV'de film programı...

TV'de bugün film ekranı / 04.07.2019

Beyaz TV // 19.30 // Sürpriz Baba - The Switch // 40 yaşına basmış Kassie Larson, suni döllenme yoluyla hamile kalmaya karar vermiştir. En iyi arkadaşı Wally, ona destek vermek için yanındadır. Ancak Wally gizlice, Larson'u hamile bırakacak kişinin spermleri ile kendisininkini değiştirir. Kassie hamile kalmıştır, çocuğunun gerçek babası nevrotik ve güvensiz Wally'dir. // Romantik komedilerin vazgeçilmez ismi Jennifer Aniston bu filmde de başrolde karşımıza çıkıyor. Kendisine Jason Bateman, Patrick Wilson, Jeff Goldblum gibi isimlerin eşlik ettiği filmin yönetmeni ise Josh Gordon.

tv8 // 21.00 // Bir Baba Hindu // Fadıl bölgesinin en acımasız mafya babalarından biridir. Ancak günün birinde Hintli yoga hocası Gundhi'ye aşık olur. Gundhi Fadıl'ın malikanesinden kaçırılınca Fadıl genç kadını bulma yoluna baş koyar. En güvendiği arkadaşı Hulusi'yi de alarak Hindistan'a giden mafya babasının amacı Gundhi'yi onu kaçıranların elinden kurtarmak ve onun kalbini kazanmaktır. Ancak işler sandığı kadar kolay olmayacaktır. Gundhi'nin annesi de Hindistan'da çok güçlü bir mafya örgütünü yönetmektedir. Fadıl, Hulusi ve Mumbai'da çalışan Türk belediye işçisinin yardımıyla Gundhi'ye ulaşmaya çalışır. Ancak Fadıl'ın ailesi de Mumbai'ye geldiğinde işler iyice karışır... // Sermiyan Midyat bu filmde hem yönetmen hem de başrollerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Filmdeki diğer başroller is Şafak sezer ve Nicole Faria.

Sinema TV // 23.15 // Gecenin Kanunu - Live By Night // Dennis Lehane'in aynı isimli romanından beyaz perdeye aktarılan muhteşem bir aksiyon. Boston… 1926… 1920'li yıllardaki içki yasağı, yer altı imalathanelerinin, kanunsuz içki satan yerlerin ve rüşvet yiyen polislerin artmasına neden olmuştur. Joe Coughlin, Boston'da ünlü bir polis memururunun otorite altında yetişirilmiş en küçük oğludur. Ancak Joe, daha çocukken hırsızlıkla kariyerine başlamıştır. Hayatında yeni heyecanlar arayan Joe, yasadışı işlere bulaşır. Ancak hayatın karanlık yüzü ağır bir bedel ödetecektir Joe'ya… // Yine hem yönettiği hem başrolünde olduğu bir film ile karşımızda Affleck, kendisine bu filmde Elle Fanning ve Brendan Gleeson eşlik ediyor.

Sinema TV // 21.30 // Cafe Society // 1930… Hollywood… Ajan Phil Stern bir partiye katılır ve New York'ta yaşayan kardeşinden bir telefon alır. Kardeşi, oğlu Bobby'nin Hollywood'a taşınmak istediğini ve Steve'in ona iş bulup bulamayacağını sorar. Steve, yeğeni Bobby'e üç hafta sonra gelmesini söyler. Steve'in sekreteri Veronica onu turistik bir yere götürür. Bu gezi sırasında Bobby, Veronica'ya aşık olur ancak Veronica'nın bir sevgilisi vardır. İki aşk arasında kalan Veronica'nın bir seçim yapması gerekmektedir. // Woody Allen hem yönetiyor hem başrolde, kendisinie Kristen Steawart ve Jesse Eisenberg eşlik ediyor.

Sinema TV // 18.45 // Batman V Superman: Adaletin Şafağı - Batman V Superman: Dawn Of Justice // Metropolis'te sekiz ay önce Süperman ve General Zod arasındaki mücadeleden sonra Superman tartışmalı bir figür haline gelmiştir. 20 yıldır Gotham'da kendi kanunlarını uygulamaya çalışan Batman, Superman'ı insanlık için bir tehdit olarak görmektedir. Batman'in kanunları nasıl uyguladığını öğrenen Superman, bunu ortaya çıkarmaya çalışır. Batman ve Superman arasındaki mücadelede insanlık yeni tehlikelerle yüzleşecektir. // Sinemanın iki önemli karakteri sonunda karşı karşıya, Ben Affleck, Henry Cavill ve Gal Gadot'un başrollerinde olduğu filmin yönetmen koltuğunda Zack Synder oturuyor.
OGÜNhaber