Televizyonda hangi filmler var? İşte 2 Temmuz Salı TV'de film programı...

TV'de bugün film ekranı / 02.07.2019

Beyaz TV // 19.30 // Zamanın Ötesinde - Predestination // Zamanda seyahat ederek olmuş ya da olması muhtemel olayların önüne geçmeye çalışan bir ajanın son görevi, 1975 yılında New York'taki bir patlamada binlerce insanın ölümüne yol açan Fiyasko Bombacısı adlı kişiyi bulup bu patlamayı önlemektir. // Yönetmen Michael Spierig bu filmde adeta zaman algınız ile oynuyor. Ethan Hawke'ın başrolünde olduğu film sürükleyici kurgusu ile sizlere iyi bir seyirlik olabilir.

Sinema TV // 18.30 // Sieranevada // Başarılı bir nörolog, diğer aile fertlerinin ölen babalarını anmak için düzenledikleri bir aile yemeğine katılır. Yemek yoğun geçecektir. // Bay Lazarescu’nun Ölümü’yle tanınan Cristi Puiu’nun yönettiği Sieranevada, Romanya Yeni Dalgası’nın son dönemde en heyecan verici temsilcisi. Bir evin içerisinde kısa bir yakın dönem Romanya tarihi görebileceğiniz film tek mekanda geçmesine rağmen sinemanın imkanlarının ne kadar geniş olduğunu gösteren bir başyapıt. Kaçırmayınız.

Show TV // 20.00 // Bana Masal Anlatma // Hayatını dolmuş şoförlüğü yaparak kazanan iyi kalpli ve çekingen Rıza, mahallesinin gözbebeği olan genç bir delikanlıdır. Fakat doğru bildiği her şeyi Ayperi ile tanışınca yeniden gözden geçirecektir. Zira Ayperi el attığı her şeyi güzelleştiren masal kahramanı tadında bir kızdır. Biri kahraman olmak isterken, diğeri kahramanının peşindedir... // Kült dizi Leyle ile Mecnun'dan tanıdığımız genç yönetmen Burak Aksak'ın bu hoş seyirliğinde başrollerde Hande Doğandemir, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt, Sadi Celil Cengiz yer alıyor.

tv8 // 21.00 // Annemin Yarası // Bosnalı Salih on sekiz yaşına geldiğinde kayıp ailesini bulmak üzere kaldığı yetimhaneyi terk eder. Babasını arayışı sırasında bir çiftlikte işe başlar. Hiç beklemediği bir anda hayalindeki yuvayı bulmuştur. Heyecan ve tansiyon yükseldikçe yeni sırlar da su üstüne çıkar. Salih geçmişinden kurtulup bu yuvada mutlu olabilecek midir? // Zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çeken filmde başrolerde Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık, Bora Akkaş yer alırken yönetmen koltuğunda ise Ozan Açıktan yer alıyor.

Sinema TV // 21.30 // Bir Liderin Çocukluğu - The Children Of A Leader // Hikayenin merkezinde 1918 yılında Fransa'da yaşayan Amerikalı bir çocuk, ABD hükümeti adına Versay Barış Antlaşması'nın yaratılması için çalışan diplomat baba ve dindar aile yer almaktadır. // Jean Paul Sartre'ın aynı adı taşıyan öyküsünden ve John Fowles'un Büyücü adlı romanından serbest uyarlanan tüyler ürpertici filmin başrollerinde Yolande Moreau, Liam Cunningham, Roderick Hill, Robert Pattinson, Bérénice Bejo bulunuyor. Bu sıradışı filmin yönetmeni ise Brady Corbet.

Show TV // 22.15 // Kolpaçino // Her şey Tayfun’un sosyeteye özenip, mafya babası olan Ateş Bey’in paralarını çalmasıyla başlamıştır. Ancak kısa zamanda yakayı ele veren Tayfun, büyük bir tehdidin altına girmiştir. Ona bir hafta içinde elli bin dolar getirmesi söylenmiştir. Tayfun’un bu kadar parayı nasıl bir araya getireceği konusunda hiçbir fikri yoktur. Aklına mahallenin abisi Sabri gelir ve hemen onun yanına koşar. Sabri, alemin duayenlerinden sayılan, her şeyi görmüş ve yaşamış birisidir. Tayfun'a parayı illegal bir kumarhane açarak toparlama fikrini verir. Fakat Sabri’nin gidebileceği tüm mekanlar polis tarafından bilinmektedir. Tayfun’un yeni ve temiz bir mekan bulması gerekmektedir. Tayfun, önceden mal sattığı ve aynı zamanda sonradan görme zengin aile çocuğu olan arkadaşı Özgür'den yardım ister. // Son yılların en başarılı serilerinden biri olan Kolpaçino serisinin ilk filminde Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Hakan Ural, Ali Sürmeli, Eriş Akman, Hakan Aysev başrollerde. Yönetmen koltuğunda ise Atıl İnanç bulunuyor.

Kanal D // 22.45 // Sivastopol Savaşı - Battle For Sevastopol // 2. Dünya Savaşı'nda ismini tarihe yazdıran Lyudmila Pavlichenko'nun gerçek yaşam öyküsü… 1941 yılında orduya giderek savaşmak zorunda olduğunu öğrenen öğrenci Lyudmila, kısa süre sonra keskin nişancılık konusunda doğal bir yeteneği olduğunu kanıtlar. Lyudmila'nın yeteneği, Alman'lar için büyük bir tehdit haline gelince, her ne pahasına olursa olsun, kızı öldürmeye karar verirler. Her şeye rağmen hayatta kalan Lyudmila, Beyaz Saray'a kadar gidecektir. // Sergei Mokritsky'nin yönettiği filmin başrollerinde Joan Blackham, Yulia Peresild ve Yevgeni Tsyganov bulunuyor.
OGÜNhaber