Televizyonda hangi filmler var? İşte 1 Temmuz Pazartesi TV'de film programı...

TV'de bugün film ekranı / 01.07.2019

Sinema Tv // 19.00 // Üçüncü Şahıs - The Third Person // Roma, Paris ve New York... Pulitzer ölüllü yazar Micheal son kitabını bitirmek üzere kendini Paris'te bir otele kapatmıştır. Karısı Elaine'den yeni ayrılmıştır ve hırslı genç hazeteci Anna ile ateşli bir ilişki yaşamaktadır. Diğer yandan iş için İtalya'ya gelen Scott, bir şeyler yemek için girdiği bir cadefe, kaçırılan kızını kurtarmaya çalışan Monika ile tanışır. Genç kadına yardım etmeye karar veren Scott, onunla birlikte İtalya'nın güneyine doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkar. New York'ta yaşayan eski oyuncu Julia ise oğlu için, eski kocası Rick'e karşı çetin bir velayet savaşı vermektedir. Bu üç çiftin kaderleri, bir süre sonra ortak bir noktada kesişir. Arka planına Roma, Paris ve New York'u alan film olay örgüsü ile sizi kendine hayran bıracak. Yönetmen koltuğunda Oscar ödüllü Senarist-Yönetmen Paul Haggis yer alıyor.Başrollerde ise Liam Neeson, Maria Bello, Mila Kunis, Kim Basinger, Adrien Brody, Olivia Wilde, James Franco ve Moran Atias yer alıyor.

Beyaz TV // 19.30 // Gizli Hedef - The Cold Light of Day // Will Shaw ailesiyle İspanya'ya yat tatiline gider. Fakat yüzmeden döndüğünde tekneyi bomboş bulur. Ailesi bir komplonun parçası olan oldukça usta ajanlar tarafından kaçırılmıştır. Will polisten yardım isterken onların da planın bir parçası olduğunu anlar. Will bir yandan sağ kalmak ve ailesini kurtarmak için kaçarken diğer yandan da şantaj malzemesi olan gizemli bir çantanın peşine düşer. Mabrouk El Mechiri'nin yönetmen koltuğu filmin adeta yıldızlar karması başrol castı ise şu isimlerden oluşuyor; Henry Cavill, Bruce Willis, Sigorney Weaver ve Veronica Echegui.

Star TV // 20.00 // Atla Gel Şaban // Niyazi bir şekerleme firmasında çalışmaktadır. Zaten az olan maaşına patronu da bir türlü zam yapmamaktadır. Bir gün tüm mahalleliyi saran at yarışı oyununa merak salar ve işine gitmek için bindiği minibüste oynar. At yarışını tutturur fakat kuponu yatırmadığı için ikramiyeyi alamaz. Niyazi her gün minübüste kupon yaparak kendini sınar fakat kuponu yatırmaz. At yarışlarını izlemeye giden Niyazi tüm atları yine bilir. Buna şahit olan bir adam, at yarışlarını oynatan mafya babası Kazım’a haber verir. Niyazi’nin at yarışı kuponlarını sürekli minibüste yaptığı için ilham gelmediğinden şikayetçi olur ve onlardan minibüsteki ortamı yaratmalarını ister. Niyazi git gide at yarışını tutturmaya yaklaşır. Kazım, artık her şeyden emin olduğu için tüm parasını Niyazi’nin yaptığı kupona yatırır. Fakat Niyazi Kazım’a parayı yedirmemek için bir atı yanlış yazmış onun yerine kendi doğru atı yazmıştır. Kemal Sunal'ı özleyenler için güzel bir seyirlik olan bu filmin yönetmen koltuğunda Naluk Baytan yer alırken Sunal'a Nevra Serezli ve Dinçer Çekmez gibi usta isimler eşlik ediyor. Ayrıca bu filmin senaristi Aydemir Akbaş.

Show TV // 00.15 // Demir Yumruk - Hand of Stone // Hands of Stone, antrenörü Ray Arcel'in yardımıyla profesyonel kariyerine 16 yaşındayken 1968 yılında başlayıp 2002'de 50 yaşındayken emekli olan Panamalı boksör Roberto Duran'ın hayatına ışık tutmaktadır. 1980 yılı haziran ayında Sugar Ray Leonard'ı yenerek dünya orta siklet boks şampiyonu olmasına rağmen, kasımdaki rövanş maçı sırasında meşhur sözünü söyleyerek köşesine geri dönmesi bütün boks camiasını şok etmiştir: “No mas”. Panamalı dünya şampiyonu ünlü boksör Roberto Duran'ın hayatını konu alan filmin başrollerinde Robert De Niro, Édgar Ramírez, Ana de Armas bulunuyor. Yönetmen koltuğunda ise Jonathan Jakubowicz bulunuyor.

Kanal D // 22.45 // Suç Çetesi - Gangster Squad // Los Angeles, 1949. Brooklyn doğumlu acımasız mafya babası Mickey Cohen (Sean Penn) gösteriye Los Angeles’ta devam ediyor. Uyuşturucu, silah ve kadın ticareti yaparak para kazanan Cohen tüm bunları sadece çalıştırdığı adamlarla değil, kontrolü altındaki polis ve politikacılarla birlikte yapıyor. Konumu en cesur en sert polisin bile gözünü korkutmaya yetiyor… Cohen’in dünyasını başına yıkmak için bir araya gelen Los Angeles Polis Departmanı’nın Çavuş John O’Mara ve Jerry Wooters tarafından yönlendirilen gizli ve küçük bir ekibi dışında. “The Gangter Squad” yeni yeni gelişmeye başlayan Los Angeles’ı gelmiş geçmiş en tehlikeli mafya babalarından birinin elinden geri almaya çalışan birkaç polisin heyecan verici hikayesini anlatıyor... Başrollerinde Josh Brolin, Ryan Gosling, Nick Nolte, Emma Stone ve Sean Penn'in olduğu aksiyon filmin yönetmen koltuğunda Ruben Fleischer bulunuyor.

Sinema TV // 21.30 // Düzenbaz - American Hustle // FBI ajanı Richie DiMaso, usta dolandırıcı Irving Rosenfeld ve ortağını yakalar. Hüküm giymemelerinin tek yolu FBI için çalışmayı kabul etmektir. Kendileri gibi dolandırıcı olan insanları teşhis etmeyi kabul ederler. DiMaso onları büyüleyici olduğu kadar tehlikeli olan mafya dünyasına sürükleyecektir. 1970'lerde geçen gerçek bir hikayeden senaryolaştırılan filmin yönetmenliğini Silver Linings Playbook filmiyle senenin en ses getiren yapımlarından birine imza atan ve bu filmle iki dalda Oscar'a da aday gösterilen David O. Russell yürütüyor. Yıldız oyuncularıyla dikkat çeken filmin oyuncu kadrosunda Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Christian Bale, Amy Adams ve Jeremy Renner bulunuyor.
OGÜNhaber