Sinema salonlarını yeteri kadar sallamış ve tüm zamanların en iyi kadrolarından oluşan Ocean’s Eleven filminin bire bir kadın oyunculardan oluşan versiyonu çekilecek

Ocean’s Eleven’ın kadın versiyonu geliyor

Yeni çekilecek kadın versiyonunda çeteye bu kez Sandra Bullock’un liderlik ediceği, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett ve daha fazlası yeni filmde buluşuyor,çeteyi oluşturan isimlere yakından bakalım.

Cate Blanchett - Yıllarca I’M Not There (2007), Carol (2015) ve The Lord of the Rings (2001) gibi ciddi projelerde yer aldıktan sonra Ocean’s Eleven filmleri Cate Blanchett’in çizgisini biraz değiştirmeye karar verdiğini gösteriyor gibi.

Helena Bonham Carter - The King’s Speech, Fight Club, Sweeny Todd, Alice in Wonderland gibi türlü türlü yapımlarda çalışan aktris Ocean’s Eleven’ın üç numaralı kadını.

Elizabeth Banks - Elizabeth Banks’i Bullock ve Blanchett ve kesinleşirse Jennifer Lawrence ile birlikte bu ekipte görmek harika olacak. Çetenin içinde de kendini Matt Damon’ın rolünde görecekmişiz gibi.

Sandra Bullock - Amerikan sinemasının tartışmasız en popüler aktrislerinden olan Sandra Bullock eğlenceli filmlerden oluşan geçmişi ve aynı zamanda drama öğelerine de olan yakınlığı sayesinde eski dostu George Clooney’in dişi versiyonu gibi duruyor.

Mindy Kaling - Mindy Kaling yukarıda saydığımız isimlerin yanında görece daha az tanınıyor olsa da onu The Office ve The Mindy Project adlı yapımlardan bilen biliyor

Jennifer Lawrence - Genç yaşta yer aldığı harika projeler ve sempatik tavırları ile yıldızı göklere çıka çıka bitmeyen Jennifer Lawrence’ın da yeni Ocean’s Eleven’da yer alacağı söyleniyor.
OGÜNhaber