Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'ne yarışmanın en çok ses getiren yarışmacılarından Ayşegül Doğan'ın elenmesi damga vurdu.

Maskeli balo konsepti büyüledi

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren 'Bu Tarz Benim'in, sürprizlerle dolu Eleme Gecesi herkesi ekran başına kilitledi. Bu haftaki Eleme Gecesi'nde Afrodit Banu Alkan, konuk jüri olarak izleyicilerin karşısına geçti.

Eleme Gecesi'ne damgasını vuran olay ise; yarışmanın en çok ses getiren yarışmacılarından Ayşegül Doğan'ın tüm jüri üyelerinin ortak kararıyla elenmesi oldu. Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor.

"Bu Tarz Benim"'i takip ettiğini söyleyen Banu Alkan; "Ayşegül arkadaşlarını her zaman kıskançlıkla izledi. Sürekli negatif oldu. Ben biraz abartı buldum. Elbiseni de beğenmedim. Sakın bana darılma bebeğim" dedi.

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde, Afrodit olarak tanınan Banu Alkan konuk jüri koltuğuna oturdu. Jüriden geçer not almaya çalışan yarışmacılar, Banu Alkan'a tarzlarını beğendirmek için büyük çaba sarf ettiler. Ayrıca sahne performansıyla izleyicileri coşturan Altay, en yeni şarkılarıyla Eleme Gecesi'ne damgasını vurdu.

Yarışmacılar bu hafta, 'Maskeli Balo' konseptiyle izleyicilerin karşısına çıktılar. Birbirinden güzel ve şık kıyafetleri giyen yarışmacılar adeta büyüledi. Maskeli Balo izlenimini yansıtmak için büyük çaba sarf eden yarışmacılar, taktıkları maskelerle de çok farklı bir imaj çizdi.

Jüriden en az oyu alan Ayşegül Doğan ile yarışmacıların ismini söylediği Gizem Güler, jürinin karşısına geçti. Jürinin kararı sonucu 'Bu Tarz Benim'den elenen isim Ayşegül Doğan oldu. İlk kez jüri karşısına çıkan Ayşegül, gözyaşlarını tutamadı.

Konuk jüri üyesi Banu Alkan, elenmesi için Ayşegül'ün ismini söylemeden önce yaptığı açıklamayla programa damgasını vurdu.

Yayınlandığı ilk günden itibaren fenomen olan Bu Tarz Benim Eleme Gecesi, yine seyircisini ekran başına kilitledi. Bu haftaki Eleme Gecesi, AB kategorisinde 5.6 izlenme oranı ve 15.6 izlenme payına ulaşarak, Cumartesi gününün en çok izlenen programı oldu. Böylelikle Bu Tarz Benim Eleme Gecesi, diğer rakiplerine fark atarak, bu hafta da birinciliği göğüsledi.
OGÜNhaber