Bilgisayarınızda indirmeye gerek kalmadan tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz 10 oyunu sizler için araştırdık.

Bilgisayarınıza indirmeden oynayabileceğiniz oyunlar

Town Of Salem, takım esaslı, çevrimiçi, "Salem Cadı Mahkemeleri"nden esinlenerek BlankMediaGames tarafından piyasaya sürülmüş bir oyundur. Oynadıkları rol ile insanları yalan atmadığına inandırmaya zorlayan bu oyunda seri katil olup kasabayı öldürebilir yada medium olup ölü olan kasabalılarla konuşarak suçluyu bulmaya çalışabilirsiniz.

Online Soccer Manager, favori futbol takımınızın teknik direktörü olabileceğiniz tarayıcı tabanlı bir menajerlik oyunudur. Takımınızı seçerek liglere katılabilir, dizilişinizi ayarlayabilir ve şampiyon olmaya çalışabilirsiniz.

Gartic io, çizim yaparak odadakilere anlatım yapabilidiğiniz bu oyunda çeşitli araçları kullanarak işinizi kolaylaştırabiliyorsunuz. Bizim tavsiyemiz arkadaşlarınızla toplu bir şekilde oynamanız.

2048, Gabriele Cirulli tarafından akıllı telefonlar için yapılan aynı zamanda tarayıcı üzerinden de oynanabilen tek oyunculu çevrimiçi bir oyundur.

Dark Orbit, Bigpoint Games tarafından üretilmiş, web tabanlı bir uzay-aksiyon oyunudur. Bu oyuna başlarken Dünya, Venüs ve Mars şirketlerinden birini seçmeniz lazım.

Race Time io, kısa bir parkurda en iyi turu atabileceğiniz bir oyun arıyorsanız Race Time tam size göre.

Agario, aynı zamanda mobil platformlar üzerinden de oynanabilen 2 boyutlu bir çevrimiçi oyundur. Oyunun amacı etrafta bulunan yemleri ve diğer oyuncuların hücrelerini yemektir.

Seafight, bigpoint firmasının yayınladığı çok oyunculu gerçek zamanlı korsanlık oyunu olan Seafight'ta küçük bir gemi ve filo ile başladığınız oyunda zamanla büyük bir korsan olabilir, diğer gemilere savaş açabilirsiniz.

Travian Online Oyunu Web Tabanlı bir çeşit strateji ve savaş oyunudur. 2013 yılından beri popülerliğini koruyan bu oyunda köyünüzü geliştirmeye çalışıyorsunuz.

Blast Arena io, bir karakteri kontrol ederek ve durduğumuz yere bomba bırakarak duvarları yıkabildiğimiz oyunda. Sona getirmek içinse labirent benzeri haritalarda rakipleri öldürmek gerekiyor. Oyuna girer girmez diğer oyuncularla kapışmaya başlayabiliyorsunuz.
OGÜNhaber