Sizler için hepinizin yakından tanıdığı ve hayranlık duyduğu ünlülerin sosyal medya kavgalarını derledik!

Ünlülerin şok eden sosyal medya kavgaları

Hırsını tweet atarak almaya çalıştı Beni sevmezsen yağmurları sev ne demektir Allah aşkına? Beni sevmezsen, Allah belanı versin, bu kadar basit. Uzak dur yağmurlardan. Rakıyı sek, kadını tek seveceksin ki; çarpılmasın. diyerek herkesi şok etmişti!

Kadir Doğulu - Burak Özçivit Kara Sevda dizisindeki Neslihan Atagül ile öpüşme sahneleri hakkında "Kadir arkadaşım. Bizde yanlış olmaz" demişti Burak Özçivit.

Sinem Kobal - Arda Turan İspanya'ya giden sevgilisi Arda Turan'ın orada kendisini aldattığını öğrenen Sinem Kobal, öfkeden çılgına dönmüştü.

Hırslarını bir türlü alamadılar çünkü. Instagram paylaşımları bunlarla dolup taştı!

Nihal - Bahar Candan & Esra - Ceyda Ersoy Armağan Çağlayan'ın Candan kardeşlere "Sizi Esra-Ceyda kardeşlere (Cicişler) benzetiyorlar" demesiyle başlayan bir tartışma vardı hatırlar mısınız? Candan kardeşler bu benzetmeye "O konuya hiç girmeyin, çok çirkin bir benzetme. Hakaret gibi." demişti. Olaylar burada kopmuştu.

Lerzan Mutlu - Seren Serengil Bu yıl Magazin D Yaz programının sunucusu manken Özge Ulusoy oldu bildiğiniz üzere. Programın yapımcısı olan Timuçin Güner de bu haberi Instagram hesabından verince Seren Serengil ile Lerzan Mutlu bu paylaşımın altında tartıştı.

Deniz Akkaya'nın bir röportajında söylediklerine sinirlenen Deniz Berdan, Snapchat'ten üstü kapalı bir biçimde onu eleştirmişti. "Başkalarının kocalarıyla kulüp pencerelerinden kaçanlar. Asıl onlar kendilerine baksın.” demişti sonra da.

Deniz Akkaya da Instagram hesabından çok ağır bir dille Deniz Berdan'ı yerden yere vurmuştu.

Cem Yılmaz - Hakan Hepcan olaylı tartışması...

Eski Vine fenomenlerinden Hakan Hepcan ile Cem Yılmaz'ın Twitter'daki kapışması da unutulmazlar arasında!

Kerimcan Durmaz'ın popüler olmaya başladığı dönemlerde, Yeşim Salkım'ın attığı bir tweet tartışmanın zeminini hazırlamıştı.

Kerimcan Durmaz da çektiği videolarla Snapchat üzerinden Yeşim Salkıma cevabını vermişti.

Cemil İpekçi'nin Hadise için kötü giyindiğini dile getirmesiyle başlayan kavga yine Cemil İpekçi'nin "Kadın mı, kız mı bilmiyorum; berbat giyiniyor. Geldiği yerde bir şey olamamış." sözleriyle devam etmişti.

Hadise'nin hayranları Cemil İpekçi'ye tweetler atmaya başlayınca o da savunmasını yine üstü kapalı laf sokarak yaptı.

Cem Yılmaz - Hakan Hepcan olaylı tartışması...
OGÜNhaber